Ce baftă are Mugur Mihaescu! A prins un somn uriaș, dar uite ce a făcut cu el

Ce baftă are Mugur Mihaescu! A prins un somn uriaș, dar uite ce a făcut cu el
Ce baftă are Mugur Mihaescu! A prins un somn uriaș, dar uite ce a făcut cu el

Cand nu filmeaza pentru noul sezon Vacanta Mare – „Leana s-a intors” si nu se ocupa de afaceri, Mugur Mihaescu pleaca adesea in Delta, locul unde pescarul din el se poate manifesta in voie. Pestii care inhata carligul lansat de Mugur Mihaescu sunt insa norocosi, vedeta Kanal D garanteaza ca vietatile subacvatice nu ajung niciodata in tigaie, ci inapoi in mediul lor, nevatamate.
Mugur Mihaescu la pescuit
„Pescuitul e o pasiune mai veche de-a mea, merg de mai bine de 20 de ani in Delta. Nu pescuiesc ca sa consum, le dau drumul pestilor dupa ce ii prind. De ce sa-i omor? Fac fotografia, asta e trofeul! Participam si la competitii de pescuit sportiv, dar nu mai am ce sa demonstrez acum. Mi-a trecut”, spune umoristul.

Pasiunea pentru pescuit a atras dupa sine si nevoia de a avea la indemana ambarcatiunile potrivite, pentru a ajunge in locurile unde capturile sa fie pe masura asteptarilor.

„Nu puteam sa barcile, dar sunt foarte pragmatic cand vine vorba de ele. Prefer barcile mici, fasnete, care se deplaseaza rapid, cu care poti sa intri in toate vagaunile”, povesteste vedeta.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X