evzmonden.ro Web analytics

Ce AVERE FABULOASA a lasat in urma Ilie Balaci! „Minunea blonda” din Craiova a facut BANI GREI

Ce AVERE FABULOASA a lasat in urma Ilie Balaci! „Minunea blonda” din Craiova a facut BANI GREI
Ce AVERE FABULOASA a lasat in urma Ilie Balaci! "Minunea blonda" din Craiova a facut BANI GREI

Ilie Balaci a lasat in urma o avere fabuloasa! „Minunea Blonda” din Craiova a facut bani grei ca sportiv, dar mai ales ca antrenor al unei echipe din lumea araba. 

In momentul in care si-a consumat viata de sportiv, Ilie Balaci a hotarat sa isi continue cariera in domeniului sportiv si a antrenat pentru bani frumosi o echipa de succes din lumea araba.

Daca ne gandim la calificarea Craiovei in semifinalele Cupei UEFA din anul 1983, legendarul fotbalist a incasat o suma colosala pentru acele timpuri.

„Dacă nu mă-nşel, 40.000 de lei. Bani negri. N-aveau cum să fie oficial. Banii ăştia alerga Stroe şi-i făcea. Era interesant să ştiţi cum îi făcea, de unde îi făcea. Din vânzare de bilete, Dumnezeu ştie din ce”, spunea el in cadrul unui interviu pentru Adevărul.

„Probabil îi duceam la CEC. Pe timpul ăla nu prea aveai ce să faci cu banii. Maşini străine n-aveai voie. Maşini aveam. Bucuria noastră era dacă puteam să ne schimbăm maşina în fiecare an”, mai spune Ilie Balaci.

La inceput, Ilie Balaci a inceput sa antreneze in lumea araba cuu 1.500 de euro pe luna la echipa Club Africain Tunis, din Tunisia cu care a reusit performanta de a castiga intr-un an Cupa Tunisiei, campionatul, dar si Cupa Campionilor Africii. In ultimii ani in care a antrenat, Ilie Balaci a castigat 100.000 de dolari pe luna.

Mai mult decat atat, celebrul fotbalist a primit si diferite bonusuri si cadouri in vederea obtinerii unor rezultate optime cu echipele pe care le-a pregatit. „Minunea blonda” a dezvoltat o mare pasiune pentru masini de lux si ceasuri de colectie si, dupa cum marturisea, nu a fost vreoata nevoit sa traiasca din pensie.

„Mă cheamă preşedintele clubului, a doua zi, să reînnoim contractul. Ei, nu ştiu ce m-a apucat, mă dusei să mă tund. Aşa cum sunt acuma. Intrai şi-mi luai un costum Armani, cu o cravată. Mi-am luat bricheta, second-hand. Îmi luai şi Montblanc-ul, un ceas din aur. M-am dus, l-am aşteptat. „Cât îmi dai?” „17.000.” „Dar îmi dai 70.000 la semnătură?”. „Da!”. Când am câştigat cupa cu Al Ain, preşedintele mi-a făcut cadou un ceas din platină, bătut cu diamante. Doar 10 sunt în lume. Valoarea e de 104.000 de parai. Mi l-a adus pe tavă. Numai cutia costă vreo 400 de parai”, povestea Ilie Balaci despre una dintre negocierile de contract pe care le-a avut în lumea arabă, potrivit click.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X