Sanătatea este unul dintre aspectele de care trebuie să avem mereu grijă. De starea ei depind multe alte elemente esențiale, precum munca, capacitatea de concentrare, puterea de a ne bucura de viață. Îngrijirea ei și vizitele periodice la medicul de familie sau la medicii specialiști ne pot scuti de multe complicații. La fel și o asigurare medicală privată.

Alegând una dintre polițele de sanatate OVB Allfinanz Romania, puteți avea acces oricând la serviciile medicale ale clinicilor și spitalelor partenere, fără să fie nevoie să plătiți valoarea acestor consultații sau investigații. Fiecare dintre noi ar trebui să fie beneficiarul unei asigurări medicale private,  care să-l protejeze de riscurile ce pot apărea.  Ea poate fi extinsă asupra tuturor membrilor familiei și este bine să acopere cât mai multe dintre problemele sau complicațiile medicale cu care ne putem confrunta.

Citește și:

Nu trebuie să pierdem niciodată din vedere că prevenția este una dintre cele mai bune metode de a trata anumite probleme și că vizitele medicale regulate sunt foarte importante pentru a ne proteja de riscuri pe viitor. Dar la fel de important este ca atunci când avem urgențe să putem beneficia de avantajele unei asigurări medicale private, fără să fie necesar să scoatem dintr-o dată sume prea mari din buzunare.

Care sunt principalele avantaje oferite de o poliță medicală privată?

Inclusă din ce în ce mai des în beneficiile oferite angajaților de către companii, asigurările medicale private sunt foarte utile pentru a avea parte de accesul la serviciile oferite de centre medicale private. Printre avantaje oferite de aceste asigurări amitim:

acoperirea unor riscuri medicale neprevăzute
nu mai trebuie să scoateți de fiecare dată bani, atunci când aveți de efectuat anumite investigații medicale de urgență
șansa unei mai bune protejări a sănătății și posibilitatea de prevenire a unor afecțiuni mult mai grave
protecție finaciară pe durata unei perioade de convalescență și chiar în cazul unei invalidități
costuri minime pentru menținerea unei bune stări de sănătate.

Citește și:

Pentu a beneficia de cele mai bune servicii medicale și pentru a nu avea surprize neplăcute este bine să alegeți mereu o companie de asigurări putenică, cu tradiție și cu reputație. În alegerea celei mai bune asigurări este foarte important acest aspect, împreună cu alegerea tipului de poliță și a riscurilor pe care aceasta la acoperă. Nu uitați că, chiar dacă dispuneți de o asigurare medicală și aveți o problemă care nu este stipulată în contract, aceasta nu va putea fi despăgubită. Așa că tratați cu foarte mare seriozitate detaliile atunci când vreți să benaficiați de servicii premium. În funcție de firmă, de costurile pe care sunteți dispuși să le plătiți și de contractul pe care îl semnați riscurile acoperite pot fi foarte variate.

Citește și:

De ce să alegeți una dintre asigurările medicale oferite de OVB Allfinanz Romania?

OVB Allfinanz România este una dintre cele mai serioase companii de asigurari, care activează pe piața din Romania de aproximativ 15 ani. La nivel internațional își desfășoara activitatea de peste 40 de ani, având în portofoliu 3,1 milioane de clienți.

Aici găsiți consultanți fananciari cu experineță, care vă pot oferi cele mai avizate sfaturi și vă pot consilia pentru a găsiți cele mai avantajoase asigurări medicale private pentru voi și famila voastră. De felul în care va decurge această informare, de sumele pe care sunteți dispuși să le plătiți și de compania aleasă pentru asigurare protecția voastră poate fi mai mare sau completă.

Iată care sunt cele mai importante tipuri de polițe de asigurare pe care această companie vi le poate oferi:

Asigurarea de locuință

Aceste gen de asigurare este unul obligatoriu prin lege. În funcție de varianta aleasă, ea poate acoperii orice risc la care este supusă locuința voastră, fie tornadă, cutremur, inundație, avarii diverse, inudarea vecinilor, explozii, incendii etc..

Asigurarea de viață

Aceasta  este cea mai veche formă de asigurare. La bază ea are rolul de a proteja familia de riscurile finaciare survenite în urma decesului persoanei asigurate. La ora actuală poate fi una extrem de complexă, în care, în funcție de preferințele celui asigurat, pot fi incluse multe riscuri, precum cel de  accidentare, de incapacitate de muncă, de invaliditate, medicale  etc..

Asigurarea unei pensii facultative la bătrânețe

Având în vedere gestionarea dezastruoasă a fondului de pensii de stat, fiecare ar trebui să se gândească să dispună de o astfel de pensie facultativă. Pentru a vă bucura de o pensie privată mai bună la batânețe este bine să vă gîndiții din timp și la această alternativă foarte avantajoasă. Ea poate la fel de bine să fie și o completare pentru pensia de la stat pe care o așteptați.

Asigurarea privată de sănătate

Aceast poliță, cum am văzut și mai sus, asigură accesul la servicii medicale performante în clinici particulare, dar și o despăgubire lunară în caz de spitalizare sau de incapacitatea de muncă, în cazul în care aveți stipulat în contract așa ceva.

Pentru mai mute informații despre produse sau pentru a contracta o asigurare luați legătura cu unul dintre consultanții finaciari ai OVB Allfinanz România!