CE ASCUNZI Mihaela? Iată ce postează Felix Baumgartner, iar la Răduleasca nimic

CE ASCUNZI Mihaela? Iată ce postează Felix Baumgartner, iar la Răduleasca nimic
CE ASCUNZI Mihaela? Iată ce postează Felix Baumgartner, iar la Răduleasca nimic

Felix Baumgartner este indragostit lulea de Mihaela Radulescu şi pare fermecat de postările ei îndrăzeţe. Austriacul a postat pe contul lui de Facebook o fotografie în care se sărută cu Mihaela Rădulescu într-un loc care clar va face valuri in Romania. Cei doi sunt cocotati peste o masina si se saruta de mama focului cu Mihaela care este imbracata toata in haine de piele. Imaginea i-a placut atât de mult lui Felix Baumgartner încât a pus fotografia cover pe pagina sa.

mihaela radulescuxxx

Mihaela Rădulescu șochează prin toate postările sale. Nu cu mult timp în urmă, vedeta a postat o alt fotografie care te duce cu gândul la scene pentru filmele de adulți. Alături de imaginea Mihaela a scris și un mesaj la fel de incitant, scrie ele.ro. ”Ș-așa-mi vine câteodată, do-ru-le! Înapoi la muncă. Orice fel de muncă e mai bună decât frecatul mentei, chiar dacă are o așa aromă proaspătă. Și dacă ceva nu merge, propun descărcarea pe obiecte, nu pe oamenii din jur – se repară mai ușor”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul de socializare.

12166517_1159252210770565_569090078_n

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Nonconformista, poate mult prea mult pentru conceptia multor romani..insa e de apreciat..frumoasa, desteapta si isi traieste viata din plin…ce sa zic unii chiar au noroc..

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X