5 sfaturi de îngrijire care îți pun în pericol părul

5 sfaturi de îngrijire care îți pun în pericol părul
5 sfaturi de îngrijire care îți pun în pericol părul
Autor:

În jurul anumitor practici de îngrijire sau produse pentru păr s-au creat adevărate legende. Nu toate sunt adevărate. Motivul? Firul de păr diferă de la persoană la persoană.

Iată ce AR TREBUI SĂ UIȚI despre păr și îngrijirea acestuia

1 Trebuie să îți schimbi constant șamponul și balsamul

Dacă șamponul pe care îl folosești de multă vreme nu îți mai place, pentru că îți lasă părul tern și lipsit de viață, nu încerca imediat să îl schimbi, ci mai bine folosește un șampon cu efect de clătire puternică la fiecare două săptămâni, pentru a fi sigură că înlături orice reziduri rămase pe fire. De cele mai multe ori aceasta este cauza lipsei de strălucire. Apoi, dacă vrei neapărat să îți schimbi produsul, nu te aștepta imediat la rezultate uimitoare, căci părului îi va lua ceva timp până să se obișnuiască și să reacționeze ca atare.

2 Uleiul de măsline este bun pentru hidratarea oricărui tip de păr

Acest tip de ulei, foarte sănătos dealtfel, nu este nici pe departe potrivit oricărui tip de păr. Uleiul de măsline nu este recomandat dacă ai părul gras, căci pot cauza adevărate probleme ale scalpului. Dacă părul este uscat, poți ține masca pe cap, dar nu mai mult de 30 de minute. În plus, nu folosi mai mult de o lingură din fiecare ingredient și aplică doar pe vârfuri, evitând rădăcina.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X