Ce a declarat Dinu Maxer despre relația cu Nicoleta Luciu schimbă puțin informațiile cunoscute până acum. Nicoleta Luciu şi Dinu Maxer au format cuplul ideal timp de opt ani de zile. Timp în care toată lumea îi admira atât pentru modul în care se înţelegeau, cât şi pentru cum arătau împreună. Cu toate acestea, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea despărţirii a şocat întreg showbiz-ul românesc, mai ales că lucrurile păreau că merg într-o direcţie bună între ei.

Nicoleta Luciu a declarat că motivul din cauza cărora s-au despărţit a fost gelozia lui. Vedetei i-a fost foarte greu să se separe de acesta, dat fiind că a crescut într-o familie în care toate femeile din jurul ei rămâneau cu bărbaţii lor, indiferent de lucrurile prin care treceau.

Dinu Maxer despre relația cu Nicoleta Luciu

Citește și: Elena Ionescu despre amor: ”Într-adevăr a fost rapid, dar a fost intens și frumos cât a fost”

Recent, Dinu Maxer a dat glas şi variantei sale, din cauza cărora au decis să meargă pe drumuri separate. Nu a fost vorba nici de infidelitate, nici de gelozie, din punctul acestuia de vedere, ci doar de dorinţa mare a Nicoletei de a-şi întemeia o familie – dorinţă pe care Dinu Maxer nu a avut-o până de curând.

Nicoleta Luciu nici că putea mai fericită decât este în ziua de astăzi! Mămică a patru copii şi căsătorită acum, vedeta se bucură de o viaţă de familie extrem de frumoasă, la vârsta de 39 de ani.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz! Vedeta a atras atenţia tuturor de la vârsta fragedă de 19 ani, după ce a câştigat premiul Miss România.