Ce a promis Becali, dar nu s-a ținut de cuvânt! Recent, Gigi Becali a anunțat că, în curând, va prelungi contractele unor jucători de la FCSB și le va mări și salariile.

Impresionat de evoluțiile lui Ionuț Panțîru (23 de ani) și Soiledis (28 de ani), latrifundul a promis că îi va prelungi înțelegerea și lui Bogdan Planic.

“Mâine sau poimâine îi prelungesc contractul lui Planic. Au fost acum Tudor și Vintilă la mine să stabilim niște lucruri. Mâine sau poimâine merg la echipă și îi prelungesc lui Planic dacă vrea. Dacă vine cu pretenții că vrea bani la semnătură, sănătate! Soiledis, Panțîru și mai e unul cărora le vom majora salariile.

Citește și:

Soiledis joacă pe toate posturile, nu e în regulă să aibă un salariu așa mic. Nici Panțîru nu e în regulă că ia doar 6.000 de euro. Îi fac 10.000”, a zis Gigi Becali, potrivit digisport.ro

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar antrenorul de la FCSB, Bogdan Argeș Vintilă, a discutat, într-o conferință de presă, despre situația lui  Planic și despre măririle de salarii de la echipă.

„Este jucătorul FCSB-ului, este sub contract și se antrenează foarte bine, sunt foarte mulțumit de el. Este jucătorul nostru. Planic este un profesionist, își vede de treabă, va fi concentrat indiferent de situație”, a spus Vintilă.

Citește și:

Iar despre salariile jucătorilor, acesta a mărturisit că nimeni nu a văzut niciun leu la salariu până în acest moment: “Până acum nu a ajuns la echipă. Jucătorii trebuie să își dea seama că dacă dai 100%, există posibilitatea să primești o mărire de salariu”, a încheiat antrenorul echipei FCSB.