Ce-a fost și cum a ajuns unul dintre cei mai mari fotbalişti români. Florin Răducioiu, unul dintre cei mai mari fotbalişti români, a fost surprins zilele trecute de paparazzii Spynew. Spre surprinderea tuturor, fostul sportiv, renumit pentru extravaganţele pe care le face, a  fost nevoit să renunţe la marea lui dragoste şi să accepte o situaţie de compromis.

Ce-a fost și cum a ajuns unul dintre cei mai mari fotbalişti români. Ei bine, Florin Răducioiu, care este un mare iubitor de maşini, a fost nevoit să renunţe la bolidul pe care îl conduce în favoarea unei… ”maşinuţe”, potrivit spynews.ro.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

El a fost surprins, zilele trecute, în vizită la o reprezentanţă auto. Nu se știe exact adevăratul motiv pentru care Florin a ales să meargă aici, însă există o explicaţie.

Cel mai probabil, acesta a fost nevoit să-şi lase bolidul în service, iar până când acesta va fi gata.

Astfel, paparazzii sursei citate l-au surprins pe fostul fotbalist preţ de câteva minute în reprezentanţa auto, în timp ce purta o discuţie cu un angajat. După puţin timp, Florin Răducioiu a semnat actele şi s-a îndreptat spre locul de unde putea să intre în posesia noului autovehicul de care se va folosi câteva zile.

Iată imaginile!