Ce a făcut Viorica Dăncilă imediat după ce a căzut Guvernul. ”Pentru toată viaţa, la bine şi la greu!”

Viorica
Ce a făcut Viorica Dăncilă imediat după ce a căzut Guvernul. ”Pentru toată viaţa, la bine şi la greu!”
Autor:

Guvernul a căzut, Viorica Dăncilă și-a reiterat ideea de a candida la președinția României.

După care premierul demis a plecat din București, ținta fiind tocmai Maramureș, acolo unde a participat ieri la o nuntă.

Petrecerea a fost prilejuită de evenimentul special din viața preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, care și-a unit destinul cu aleasa inimii sale, scrie portalul www.adevarul.ro.

Sursa citată arată că Viorica Dăncilă s-a simțit bine în mijlocul invitaților la petrecere. Dovada stă tocmai în nenumăratele poze făcute în timpul petrecerii, premierul demis zâmbind, în plină relaxare.

Președintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a scris pe rețeaua de socializare, în dreptul pozelor de după cununia religioasă : “În Casa Domnului pentru toată viaţa, la bine şi la greu!”.

Sursa citată mai spune că alături de Viorica Dăncilă s-au aflat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, cât și ministrul demis al Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X