Ce a făcut Cezara Dafinescu pentru a scăpa de AMINTIRILE CHINUITOARE după dispariția fulgerătoare a soțului său. „Acum stau….”

Ce a făcut Cezara Dafinescu pentru a scăpa de AMINTIRILE CHINUITOARE după dispariția fulgerătoare a soțului său. „Acum stau….”
Ce a făcut Cezara Dafinescu pentru a scăpa de AMINTIRILE CHINUITOARE după dispariția fulgerătoare a soțului său. „Acum stau....”
Autor:

Ce a făcut Cezara Dafinescu pentru a scăpa de amintirile chinuitoare. După dispariția fulgerătoare a soțului său, Cezara Dafinescu nu și-a revenit, însă fiica și nepoții săi i-au readus zâmbetul pe buze după ce s-a mutat în casa lor pentru a scăpa de toate amintirile ce o legau de cel pe care l-a iubit neîncetat.

Au trecut mai bine de 15 ani de când o veste tragică i-a schimbat radical viața. La doar o oră după ce vorbise cu soțul său, George Fronea, cel pe care l-a numit marea sa dragoste, Cezara Dafinescu a primit o veste șocantă despre soțul său. A fost anunțată că iubirea vieții ei se zbătea între viață și moarte, pe un pat de spital, din cauza unui accident de motocicletă pe care-l suferise.

Pierderea lui a fost cea mai grea lovitură pe care i-o dădea viața. În prezent însă, chiar dacă mai suferă în tăcere, Cezara Dafinescu a vândut ce o lega de soțul ei, inclusiv casa primită de la tatăl său.

„Acum stau la Corbeanca”, a spus actrița în exclusivitate pentru Libertatea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X