Ce a cumpărat Andreea Esca din colecția lui Vadim Tudor, scoasă la licitație!

Ce a cumpărat Andreea Esca din colecția  lui Vadim Tudor, scoasă la licitație!
Ce a cumpărat Andreea Esca din colecția lui Vadim Tudor, scoasă la licitație!
Autor:

Ieri seara a avut loc licitatia in care au fost vandute peste 300 de obiecte de valoare care au apartinut regretatului Cornelui Vadim Tudor.

Un lot de 3 semnături olografe ale lui Napoleon Bonaparte a fost vedeta colecției și a fost adjudecat la prețul de 7.000 de euro. Au fost însă și multe scrisori, cărți sau manuscrise vechi, pentru care cumpărătorii s-au întrecut în oferte.

Suma totală ce ii va reveni familiei lui Vadim Tudor depaseste 60.000 de euro, informează site-ul stiripesurse.ro.

„Sunt foarte fericită c-am putut intra in poseseia unui bilet de mulțumire, scris de George Enescu, purtând semnatura olografă și acum aștept să văd si daca o sa fiu fericita castigatoare a unei fotografii foarte frumoase a Reginei Maria. Sunt lucruri speciale si eu nu sunt neparat o colectioanară, dar îmi place sa le cumpar pentru a le oferi mai departe cadou unor oameni speciali”, a spus Andreea Esca, fiind una dintre persoanele care a cumparat si ea obiecte la licitatie.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X