Caz terifiant: Călin Geambașu e cercetat pentru corupere sexuală de minori. Călin Geambașu și și fosta lui logodnică, Angelica Cadar, sunt cercetați pentru corupere sexuală de minori Artistul vine cu lămuriri în acest caz terifiant.

Caz terifiant: Călin Geambașu e cercetat pentru corupere sexuală de minori. Călin Geambașu pledează nevinovat la acuzațiile care i se aduc. Într-un interviu acordat pentru cancan.ro, fiul lui Petre Geambașu vine cu lămuriri după sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Călin Geambașu pledează nevinovat și încearcă să se apere și public. El susține nu înțelege dacă instanța se referă la fiul lor sau la alți minori. Artistul susține că este nevinovat, iar, în ceea ce îl privește pe fiul său, chiar îl protejează.

Caz terifiant. Călin Geambașu: „Sunt obligat să mă apăr public în raport cu noua anchetă demarată…”

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„Până să îmi arăt din nou nevinovăția în fața anchetatorilor. Fiind artist de meserie, sunt obligat să mă apăr public. În raport cu noua anchetă demarată împotriva mea și a mamei copilului meu, Angelica Cadar. Măcar e bine că sunt în viață când mi se aduc astfel de acuzații, ca să pot demonstra dezechilibrul lor radical…!În primul rând, este important de înțeles că nu s-a pornit această anchetă în mod direct împotriva noastră. Ci este un efect indirect al altor două acuzații din partea Angelicăi Cadar la adresa mea. Acuzații pentru care am publicat deja ordonanțele de clasare (adică, nu există respectivele fapte care să mă aibă drept autor). Instanța s-a autosesizat preventiv, văzând complexitatea cauzei, însă în cadrul plângerilor și al anchetei nu a fost vorba deloc despre copilul nostru (sau alt minor), de aici și nedumerirea privind această prevenție excesivă ce de abia acum cauzează efecte negative asupra copilului nostru, expunând-l unor situații fără precedent”, a declarat Călin Geambașu, pentru sursa citată.