Batranetea, sau varsta a treia, este probabil cea mai grea perioada din viata unui om. Pe langa faptul ca anii de viata ramasi sunt din ce in ce mai putini, odata cu intrarea in varsta a 3 a incep sa apara si problemele de sanatate. Acestea sunt inevitabile oricat de mult te-ai stradui sa le eviti. Odata cu inaintarea in varsta se degradeaza si corpul uman, fapt care aduce multe schimbari in ceea ce priveste stilul de viata. Avand in vedere ca sunt foarte multe cazuri in care copii sunt plecati departe de parinti si de casa parinteasca, acestia trebuie sa gaseasca cele mai bune solutii pentru ca parintii aflati la batranete sa aiba parte de un nivel de trai cat mai bun. Pe masura ce parintii imbatranesc este din ce in ce mai greu pentru acestia sa aiba grija de ei si sa isi asigure un nivel de trai decent, asa cum merita fiecare persoana batrana. Internarea intr-un camin de batrani este in momentul de fata cea mai buna solutie pentru persoanele batrane care doresc sa aiba parte de o batranete cat mai linistita si placuta din toate punctele de vedere. 

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Senior Center este locatia care asigura o batranete lipsita de griji seniorilor

Alegerea caminului de batrani este o misiune destul de complicat de realizat pentru ca in momentul de fata exista foarte multe astfel de camine. Pentru ca din pacate se intampla ca in unele camine de batrani conditiile si serviciile oferite sa nu fie de cea mai buna calitate trebuie ca alegerea caminului de batrani sa fie realizata cu foarte mare atentie si dupa studierea ofertelor de pe piata.

Spre deosebire de marea majoritate a caminelor de batrani, https://www.senior-center.ro vine cu un concept inovativ. Crearii unui mediu familial este conceptul pe care se bazeaza Senior Center, unul dintre cele mai bune camine de batrani din tara noastra si, cu siguranta cel mai bun camin de batrani din Bucuresti. Este foarte important pentru seniori ca acestia sa se simta ca acasa si sa fie ingrijiti cat mai bine. Un mediu rece, care ii face pe seniori sa se gandeasca foarte mult la confortul din propria locuinta este un factor care ii afecteaza din punct de vedere psihologic pe seniori. O astfel de problema cumulata si cu celelalte probleme de sanatate care vin odata cu aparitia batranetii poate ingreuna foarte mult traiul unui senior. Pentru ca acest lucru sa nu se intample in cadrul caminului de batrani Senior Center, personalul care lucreaza in cadrul acestui camin de batrani actioneaza in asa fel incat sa ofere confortul pe care seniorii il aveau in propria locuinta. Pe langa crearea unui mediu familial, placut, relaxant, confortabil, specialistii care lucreaza in cadrul caminului de batrani ofera toate serviciile necesare pentru ca seniorii sa se simta cat mai bine din toate punctele de vedere si sa se poata bucura de perioada de odihna caracteristica varstei a 3 a.

Motive pentru a-ti caza parintii in caminul de batrani Senior Center

Inainte de a decide care este locatia in care parintii tai vor fi trai linistiti si se vor bucura de tot ceea ce le ofera viata trebuie sa faci o analiza foarte riguroasa a motivelor pentru care respectivul camin de batrani este alegerea perfecta. In ceea ce priveste Senior Center, motivele pentru care aceasta locatie este alegerea ideala sunt multiple. Cateva dintre cele mai importante motive sunt urmatoarele:

  1. Serviciile oferite de catre specialistii care lucreaza in cadrul caminului de batrani sunt oferite la un nivel calitativ ireprosabil. Principalele tipuri de servicii de care se vor bucura parintii tai sunt urmatoarele:
  • Igiena personala. Manichiura, pedichiura sau frizerie sunt doar cateva dintre serviciile de igiena personala de care se bucura seniorii cazati in acest camin de batrani.
  • Curatenie si menaj. Pentru un nivel calitativ cat mai ridicat al vietii este necesara trairea intr-un mediu curat. De acest fapt sunt constienti si cei de la Senior Center motiv pentru care caminele de batrani Senior Center ofera medii curate si placute din punct de vedere a mirosurilor.
  • Kinetoterapie. Pentru ca procesul de imbatranire al corpului sa nu afecteze foarte tare buna functionare a corpului este necesara efectuarea de exercitii de intretinere. In cadrul caminelor de batrani Senior Center aceste exercitii sunt realizate sub indrumarea profesionistilor.
  • Bucatarie proprie. Alimentatia joaca un rol extrem de important in modul in care seniorii se simt. Pentru ca acestia sa se simta cat mai bine si sa nu aiba probleme din punct de vedere medical este necesar, printre altele, de un regim alimentar foarte bogat. Prin detinerea unei bucatarii proprii, personalul din cadrul caminului se asigura ca ofera seniorilor doar mancare proaspata si adecvata nevoilor acestora.
  1. Personal specializat si profesionist. 
  2. Conditii de locuit mai mult decat decente.
  3. Mediu placut, linistit, creat din oameni care isi doresc sa se simta cat mai bine impreuna si sa convietuiasca precum o mare familie.
  4. Atentie la detalii.

Concluzii

Senior Center  este in acest moment cea mai buna locatie din Bucuresti si una dintre cele mai bune din tara unde seniorii care doresc sa traiasca fara grija zilei de maine o pot face fara nici un fel de problema. Pentru a afla mult mai multe detalii despre tot ceea ce presupune traiul in acest camin de batrani nu ezita sa iei legatura cu cei care se ocupa de destinele Senior Center.