Neașteptat! Catrinel Menghia, cunoscută și sub numele de Catrinel Marlon, este un fotomodel din România, care locuiește și lucrează în Italia, nu a mai rezistat și a spus adevărul despre căsnicia ei cu bărbatul italian.

Manechinul a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei care a durat șapte ani. La început s-au iubit, apoi totul a luat o întorsătură bruscă. A fost înșelată de soțul său și s-a hotărât să pună punct căsniciei și să plece din casa în care locuia cu acesta, cu mâinile goale.

“M-am îndrăgostit aşa de el și de situație, avea un copil mic. Mă păcălea pe mine că de fapt fetița stă mai mult cu el că mama nu prea o vrea. Eu vedeam o familie pregătită a mea. Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri!”, a spus Catrinel Menghia, la europa fm. 

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

“Când am ieşit din casă în noaptea cu pricina am știut că nu am să mă mai întorc. Am aflat că în ultimii doi ani din viață, totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită, nu era una, erau multe. S-a întamplat prea repede şi am fost dezamăgită!”, a mai spus Catrinel Menghia.