Cate kilograme are Angelina Jolie?! Actrita a slabit enorm, fiind profund afectata de razboiul pe care il duce cu Brad Pitt. Oare actrita este in prag de anorexie?!

“Abia cântărește 45 de kilograme acum și nimeni din jurul ei nu-și aduce aminte când a avut ultima oară o masă completă”. Angelina Jolie a slabit enorm in ultima perioada si a ajuns acum sa cantareasca 45 de kilograme. Actrita este in plin scandal cu Brad Pitt pentru custodia copiilor, a declarat o sursa pentru Radar Online.

Angelina Jolie este extrem de apasata  din pricina discutiilor cu Brad Pitt, legate de custodia copiilor, aceasta fiind si cauza care ii afecteaza apetitul.

Bea litri de cafea ca să aibă energie

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

“Mâncarea este ultimul lucru la care ea se gândește, mănâncă doar fructe, ocazionale gustări de proteine si bea litri de cafea ca să aibă energie” a explicat sursa respectiva. “Ce este și mai grav: ea consideră că tot acest meniu cu care s-a obișnuit este sănătos”, a adaugat persoana care a facut aceste dezvăluiri.

Jolie este deranjata pentru ca a imparti custodia copiilor cu Pitt inseamna ca nu mai poate avea libertatea de a zbura oriunde in lume cu ei atat de usor ca atunci cand ea avea custodia plina.

Angelina Jolie “nu a făcut niciun secret din faptul ca vrea să locuiască în străinătate”, iar Brad Pitt “ a pus piciorul in prag și ea nu poate face nimic în acest sens”, a mai spus sursa .

In cadrul unui interviu recent, Jolie a declarat ca nu isi poate implini viziunea legata de stilul de viata de familie pe care si l-ar fi dorit.

“Mi-ar plăcea să locuiesc în străinătate și vom face asta imediat ce copiii mei vor împlini 18 ani”, a spus Jolie, explicând: “Acum trebuie sa stau cu ei unde alege tatăl lor să trăiască”.

Ca rezultat al acestui aranjament tensionat, actrița se împarte între Europa și SUA, petrecând mai tot timpul cu copiii când nu lucrează”, scrie Pro Fm.