Cătălin Moroșanu, criticat de rivalul său. Daniel Ghiță îl FACE PRAF! „Să te duci să faci asta pentru bani…”

Cătălin Moroșanu, criticat de rivalul său. Daniel Ghiță îl FACE PRAF! „Să te duci să faci asta pentru bani…”
Cătălin Moroșanu, criticat de rivalul său. Daniel Ghiță îl FACE PRAF! „Să te duci să faci asta pentru bani...”
Autor:

Cătălin Moroșanu a fost lat în colimatoriu de un coleg de breaslă. Motivu adus în discuţii de Daniel Ghiță vizează participarea rivalului său, Cătălin Moroșanu, în emisiunea Ferma.

După mai bine de două luni petrecute în show-ul Ferma de la Pro TV, Cătălin Moroșanu, kickboxer și pugilist român profesionist la categoria grea și fost jucător de rugby, în vârstă de 34 de ani, a ajuns să cântărească 91 de kilograme, greutate pe carea avut-o la începutul carierei sale, în 2006.

„După mai bine de două luni petrecute în Ferma – Un nou început, Cătălin a ajuns să cântărească 91 de kilograme, aceeași greutate pe care a avut-o la începutul carierei sale, în 2006. Așa cum îl știm, Cătălin nu renunță, indiferent de greutățile pe care le poate întâmpina în această aventură. Peste două luni, împreună cu ceilalți concurenți, se va bucura că munca sa va transforma Vila Klaus din Văliug dintr-un complex în ruină într-o tabără modernă pentru copii”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a sportivului.

După această postare, Daniel Ghiță a râs și a lansat un atac la adresa rivalul său, Cătălin Moroșanu, în emisiunea lui Costin Ștucan la GSP Live.

„Eu l-am provocat pe Moroșanu. Dacă nu vrea să lupte, nu vrea. Îi tremură chiloții! Să te duci la Ferma.. (râde). Era Moroșanu răstignit pe o cruce și arunca o domnișoara cu ouă în el (râde). Acum, serios, pe ce să fiu invidios? (râde) Să te duci să faci asta pentru bani… Eu am refuzat toate emisiunile de genul acesta și erau oferte mari la mijloc. Eu nu mă văd să mă chiloțăresc la TV”, a povestit Ghiță la GSP Live.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X