Cătălin Măruță știe să facă declarații de dragoste. VEZI ce mesaj i-a dat Andrei

Cătălin Măruță știe să facă declarații de dragoste. VEZI ce mesaj i-a dat Andrei
Cătălin Măruță știe să facă declarații de dragoste. VEZI ce mesaj i-a dat Andrei

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Chiar și după șase ani de mariaj, cei doi își arată iubirea în public ori de câte ori au ocazia. După ce au prezentat Revelionul împreună, la PRO TV, cei doi au plecat în Israel, atât în interes de serviciu, cât și pentru o vacanță în familie, alături de micuțul David.

Măruță a prezentat un festival românesc, iar Andra a avut programate mai multe concerte. Înainte de a reveni în țară, Cătălin Măruță i-a scris Andrei o declarație de dragoste pe care a publicat-o pe un site de socializare.

„Am cea mai frumoasă soţie. Am cel mai bun OM lângă mine, cel mai înţelegător, persoana care mi-a dăruit tot ce poate fi mai frumos şi anume pe – David ! Pentru toate lucrurile acestea şi încă alte sute de mii, te iubesc!”, a spus Cătălin Măruță pe Facebook. Se vede că cei doi au un concediu frumos în Israel, dovadă o fac și fotografiile pe care cei doi le-au publicat în ultimele zile.

andra si catalin maruta israel 2

ȘOC ÎN SHOWBIZ. Cătălin Măruță ARE O AMANTĂ? Nu o să-ți vină să crezi CINE L-A DAT DE GOL!

Însă, nici Andra nu a fost mai prejos. În urmă cu câteva săptămâni, declara pentru Cancan.ro: „Dragostea îmbracă diverse forme, de-a lungul timpului. La început, e vorba de ceea ce lumea numește ‘indrăgosteală’, ceva incontrolabil, poate. Cu timpul, dragostea se transformă în ceva profund, ceva fără de care simți că nu poți trăi, pur și simplu. Viețile noastre, a mea și a lui Cătălin, s-au lipit, în timp, iar starea asta pare ireversibilă. E mai important ca o iubire să supraviețuiască în timp, decât să fie intensă și trecătoare. Iar pe noi ne leagă multe lucruri frumoase, aproape imposibil de explicat…”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X