Catalin Maruta, DEZVALUIRI NEBANUITE despre Andra: „Nu știu dacă m-am îndrăgostit când…”

Catalin Maruta, DEZVALUIRI NEBANUITE despre Andra: „Nu știu dacă m-am îndrăgostit când…”
Catalin Maruta, DEZVALUIRI NEBANUITE despre Andra: "Nu știu dacă m-am îndrăgostit când..."

Andra si Catalin Maruta reprezinta unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondena! Recent, prezentatorul TV a oferit dezvaluiri inedite despre relatia cu sotia sa, celebra artista Andra. 

Andra si Catalin Maruta au avut intotdeauna o relatie frumoasa si discreta, inca din 2006, anul in care s-au cunoscut. In 2008 cei doi si-au unit destinele, iar din mariajul lor au rezultat si doi copii, David si Eva.

Prezentatorul TV si-a adus aminte cum au evoluat primile intalniri cu cea care avea sa ii devina partenera de viata, dar si mama copiilor sai.

„Da, îmi amintesc, a fost la mare. Și mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă”.

In momentul in care a fost intrebat daca a fost dragoste la prima vedere in momentul in care s-au cunoscut, Catalin Maruta a declarat:

„A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt”.

Cat despre cum evolueaza o zi din viata lor, prezentatorul de televiziune a explicat ca sunt ca niste oameni normali, care se iubesc enorm, informeaza Libertatea.

„Suntem… normali. Râdem mult. Mai și plângem uneori. Avem visuri. Avem și unele frici. Și speranțe. Și planuri. Mâncăm (și) cartofi prăjiți. Ne preocupăm de binele copiilor noștri. Ne iubim mult”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X