Este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, are o cariera solida, dar si o familie de demna de invidiat cu Andra si cei doi copii pe care ii au. Catalin Maruta, caci despre el este vorba, stie destul de bine cum este sa ai lipsuri si cat trebuie sa muncesti pentru a gusta succesul.

Da, este greu de imaginat, insa si Catalin Maruta a traversat o perioada dificila. Acesta dormea prin camine de nefamilisti si se implica in diverse job-uri sezoniere pentru a-si castiga existenta.

Am avut multe joburi sezoniere, vreo cinci

“Am venit la București, la facultate, și am avut de înfruntat un lung șir de peripeții neprevăzute. Până să ajung să am propria garsonieră, primii ani am stat cu chirie, împreună cu un prieten, tot student, într-o cămăruță la un cămin de nefamiliști din Vitan, aproape de Bobocica.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Tata, magistrat respectat acasă, la Târgu Jiu, s-a supărat teribil că nu am dat examen la Facultatea de Drept, la Stat, așa cum a făcut el. Dar așa aveam mai mult timp, așa acceptam orice job care să-mi susțină independența. De pildă, Bucureștiul l-am descoperit călătorind cu metroul.

Mă duceam în diverse locuri din oraș să distribui pliante publicitare, ba chiar am făcut campanie electorală pentru o alianță politică. Împărțeam fluturași oamenilor pe stradă de dimineața până seara. Până să ajung la televiziune, am avut multe joburi sezoniere, vreo cinci”, a povestit Catali Maruta, potrivit Libertatea.

Era floare la ureche să jonglez cu muzica

“Făcusem un pic de radio la Târgu Jiu și era floare la ureche să jonglez cu muzica, cum s-ar zice astăzi, său fiu DJ. Îmi ieșea ciubuc frumușel în bancnote, toate mototolite, primite discret. Dădeam dedicații între piese la acel discobar din fostul «Circ al foamei», cum i se spunea în folclorul urban pe atunci, la Unirii”, a mai spus prezentatorul PRO TV.