Catalin DEZBRACATU are o soarta mult mai rea ca a lui HUIDU! „Sora si fratele meu au murit, mama e paralizata…”

Catalin DEZBRACATU are o soarta mult mai rea ca a lui HUIDU! „Sora si fratele meu au murit, mama e paralizata…”
Catalin DEZBRACATU are o soarta mult mai rea ca a lui HUIDU! "Sora si fratele meu au murit, mama e paralizata..."
Autor:

Codruț Kegheș, alias Cătălin Dezbrăcatu’, a dezvăluit tragediile care l-au marcat. Drama prin care a trecut si încă mai trece haiosul prezentator de la „Cronica Cârcotaşilor” pare mai tristă decât cea a colegului său „blestemat”, Şerban Huidu.

Codrut

Codrut Keghes, asa cum nu il stie nimeni

Cuvintele lui Codruţ nu mai au nevoie de niciun comentariu…

„Inspirația îmi vine din context. Chiar dacă mă doare burta, chiar dacă o am pe mama de 15 ani la pat, cu şase operaţii la cap, paralizată şi cu bonă permanentă. Lucruri pe care nu le cunosc oamenii. Sau că am frate şi soră morţi. Mi-a murit sora la 26 de ani, fratele la 35. Tata ne-a părăsit la patru ani. Puteam să o iau razna, dar Dumnezeu mi-a dat o putere magică să iau de la oameni, să duc în mine, să transmit către scenă, către televizor, să filtrez acea energie şi ei să râdă cu lacrimi”, a mărturisit Dezbrăcatu’pentru Adevărul.

Dezbracatu este un personaj foarte indragit de romani

Dezbracatu este un personaj foarte indragit de romani

Despre viaţa privată a lui Dezbrăcatu nu se ştie prea multe, puţini fiind cei care au reuşit să treacă de zidurile ridicate de actor.

Printre puţinele interviuri pe care le-a acordat, în revista Animalzoo a lăsat garda jos şi a „dat din casă”, făcând mărturisiri exclusive şi impresionante! CLICK AICI PENTRU A ACCESA INTERVIUL

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X