In urma cu ceva timp, Catalin Botezatu a trecut printr-o adevarata drama care l-a marcat! In ciuda faptului ca a avut numeroase iubite celebre, celebrul designer recunoaste ca pentru toate a avut o mare pasiune.

Recent, Catalin Botezatu si-a deschis sufletul si a dezvaluit prin ce drama a trecut din cauza unei aventuri amoroase, care i-a pus sufletul pe jar.

Botezatu o iubea atât de mult de mult pe modelul Dana Opsitaru, încât a ajuns să o ameninţe că îşi taie venele, potrivit B1.

„A fost un fel de refulare. Apoi, a intervenit mârşăvia mea pentru că am continuat să merg în casa ei ca prieten al soţului, care era căpitanul Naţionalei de baschet a României. Foarte delicat! Noi chiar ne iubeam, a fost dragoste. A urmat o perioada de demenţă. (…) De Crăciun, chiar am şantajat-o, i-am spus: Dacă nu vii să stai cu mine, îmi tai venele!. În noaptea de Revelion, la 12 noaptea, când oamenii-şi spun lucruri frumoase, Dana i-a spus soţului ei că are o aventură cu mine şi că mă iubeşte foarte tare”, şi-a amintit Catalin Botezatu.