Catalin Botezatu, prima aparitie dupa OPERATIE! Mesajul sau nu lasa loc de interpretari: „M-am saturat de barfe. O sa fiu scurt”

Catalin Botezatu, prima aparitie dupa OPERATIE! Mesajul sau nu lasa loc de interpretari: „M-am saturat de barfe. O sa fiu scurt”
Catalin Botezatu, prima aparitie dupa OPERATIE! Mesajul sau nu lasa loc de interpretari: "M-am saturat de barfe. O sa fiu scurt"

Catalin Botezatu a aparut pentru prima oara la TV, dupa operatia dificila pe care a suferit-o recent.

„Sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe şi o să fiu scurt. Nu, n-am renunţat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine şi căreia îi mulţumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a spus Catalin Botezatu.

Creatorul de moda a vorbit si despre perioada critica pe care a traversat-o, dezvaluind ca a simtit cum moartea bate la usa.

„Nu m-am speriat. Accepţi orice atunci când ştii că bate la uşă cineva, am simţit că moartea bate la uşă. Am avut numai coşmaruri, lumea nu ştie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a declarat Botezatu la Teo Show.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X