evzmonden.ro Web analytics

Catalin Botezatu, MESAJ SURPRINZATOR dupa ARESTAREA Elenei Udrea: „Indiferent ce ar face o femeie …”

Catalin Botezatu, MESAJ SURPRINZATOR dupa ARESTAREA Elenei Udrea: „Indiferent ce ar face o femeie …”
Catalin Botezatu, MESAJ SURPRINZATOR dupa ARESTAREA Elenei Udrea: "Indiferent ce ar face o femeie ..."

Catalin Botezatu este rezvoltat si considera ‘inuman’ momentul in care Elena Udrea a fost arestata in Costa Rica si indepartata de fetita sa nou-nascuta. Conform spuselor sale, Elena Udrea nu reprezinta un pericol si ar fi putut fi lasata in arest la domiciliu.

Mai mult decat atat, celebrul creator de moda a criticat felul in care autoritatile din Costa Rica au procedat in arestarea Elenei Udrea, informeaza Libertatea.

„Îmi pare foarte rău pentru ea, pentru mine Elena Udrea este un om minunat. Am un aport, dat fiind faptul că soțul Elenei Udrea este un fost manechin de-al meu. A prezentat cu mine, a colaborat o perioadă lungă de timp și mă bucur că a reușit s-o facă fericită pe Elena. În schimb, sunt puțin trist pentru ceea ce se întâmplă. Până la proba contrarie, există prezumția de nevinovăție, indiferent ce ar fi făcut, eu nu judec, nu sunt în stare să fac asta, doar organele abilitate vor face asta, dar la sfârșit, totuși, este o femeie, trebuie tratată ca o femeie, mai nou ca o mamă, și consider că, totuși, măsurile luate sunt puțin cam drastice.

Indiferent ce ar face o femeie nu poți s-o înlături de lângă copilul de numai două săptămâni. Nu este atât de periculoasă ca mama, putea fi lăsată la un arest preventiv, domiciliar, măcar până își rezolva problema asta atât de necesară unui copil în primele luni de viață. Nu știu, nu poți despărți un nou născut de mamă, nu poate să-l crească tatăl. Am auzit versiunea aia că mergea tatăl acolo unde este arestată să ia lapte, e inuman. Animalic. Nu poti, no way”, a declarat Cătălin Botezatu.

Catalin Botezatu, care este prieten bun cu Elena Udrea, dar si cu iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, se declara revoltat de situatia in care a ajuns fostul ministru.

„Nu știu dacă Elena Udrea a furat din buzunarul meu, dar fură în continuare alții din buzunarul meu și vor fura până la capăt. Ca politicienii, ca cei care ne conduc ne fură sau nu, nu-i o noutate nici pentru România, nici pentru alte țări. Nu mă simt furat, o sa zică lumea ești laș, nu mă simt furat, muncesc’, a declarat Catalin Botezatu, conform sursei citate.

 

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X