Catalin Botezatu, MESAJ INCREDIBIL pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav. Uite ce le-a transmis celebrul designer: „Este o creatie a mea si ma mandresc cu asta …”

Catalin Botezatu, MESAJ INCREDIBIL pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav. Uite ce le-a transmis celebrul designer: „Este o creatie a mea si ma mandresc cu asta …”
Catalin Botezatu, MESAJ INCREDIBIL pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav. Uite ce le-a transmis celebrul designer: "Este o creatie a mea si ma mandresc cu asta ..."

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au spus din nou adio! Vestea a luat surprindere pe toată lumea pentru că cei doi păreau în ultima vreme foarte apropiați.

La randul sau, Catalin Botezatu s-a aratat socat la auzul vestii ca cei doi prezentatori nu mai formeaza un cuplu. Mentorul, dar si prietenul bun al Biancai Dragusanu a vorbit despre despartirea celor doi, fiind de parere ca aceste situatii se petrec tot mai des in randul oamenilor de televiziune.

“Bianca si Victor Slav sunt doi oameni cu foarte multa verticalitate, doi oameni deosebiti care, daca intr-adevar au luat aceasta decizie, care mi-ar placea sa cred ca este doar una de moment pentru ca se intampla in cupluri astfel de momente, doar ei cunosc motivele pentru care au luat-o. Ideea este ca, asa cum au spus-o si eu, in astfel de momente trebuie respectata intimitatea. Trebuie respectat dreptul la intimitate si la viata persoanala pentru ca niciunul dintre noi nu stim ce s-a intamplat acolo sau ce se intampla acolo cu adevarat.

Pe Bianca o cunosc de foarte multi, multi, ani. Pot spune, in ghilimele, ca este o creatie a mea si ma mandresc cu asta si sunt poate singura persoana care a avut incredere in ea, de la inceput si pana in momentul de acum. Am fost singurul care a spus ca Bianca va ajunge departe.

Ca va face lucruri deosebite si ca va demonstra oamenilor care s-au grabit deseori sa o catalogheze ca este o femeie puternica, ca poate deveni o femeie cu un statut extraordinar si, nu in ultimul rand, este o mama extraordinara si o sotie.

Ei bine, in ceea ce il priveste pe Victor l-am cunoscut in ultima perioada si am descoperit in el un camarad extraordinar, un prieten extraordinar si nu in ultimul rand un profesionist. Suntem colegi la Kanal D si am avut sansa sa lucram impreuna, atat la formatul “Bravo, ai stil!”, dar sa il urmaresc si la emisiunea WOWbiz pe care din punctul meu de vedere o face cu foarte mult profesionalism si cu multa daruire.

Este un om extraordinar si, repet, un om care are foarte multe calitati, un om adevarat, un om fara multe fete, asa cum sunt, de obicei, oamenii in ziua de astazi. Este un om cu verticalitate, un om care munceste foarte, foarte, mult.

Deseori, l-am vazut de dimineata pana seara la Kanal D, daruindu-se acestui job 100%. Deci, ce pot spune despre doi oameni care muncesc, care pe langa job-urile din televiziune alearga si pentru alte job-uri pe care le au?! Poate ca, de cele mai multe ori, o activitate intensa duce la, eu stiu, “o neglijenta” in familie. Oamenii care muncesc mult de cele mai multe ori nu mai au timp pentru familie, pentru persoana iubita.

In cazul lor cred ca acesta este singurul motiv pentru ca, altfel, de ambele parti, eu stiu ca a existat, exista si sper sa existe in continuare iubire si sentimente. Sunt doi oameni frumosi, si la propriu si la figurat, iar lucrurile sa se rezolve”, a declarat Catalin Botezatu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X