Catalin Botezatu matura pe jos cu divele din lumea mondena: „Sa se duca acasa mai intai, sa se spele…”

Catalin Botezatu matura pe jos cu divele din lumea mondena: „Sa se duca acasa mai intai, sa se spele…”
Catalin Botezatu matura pe jos cu divele din lumea mondena: "Sa se duca acasa mai intai, sa se spele..."

Catalin Botezatu matura pe jos cu DIVELE din LUMEA MONDENA: „Sa se duca acasa mai intai, sa se spele…”

Catalin Botezatu este renumit pentru atentia pe care o are atunci cand vine vorba sa analizeze tinutele pana la cel mai mic detaliu. Asadar, este vesnic atent cand vine vorba de aparitiile sale, dar si a persoanelor din jurul sau.

Recent,creatorul de moda a lansat un atac dur la adresa personajelor care nu acorda atentie look-ului pe care il abordeaza in cadrul evenimentelor mondene.

„Măi, să-mi bag picioarele, voi aţi văzut-o pe Pestriţa? Arată perfect şi abia a născut. Arăta ireproşabil şi când era graviduţă şi este mereu îmbrăcată impecabil. Asta înseamnă să fii influencer sau blogger-iţă. Trebuie să faci eforturi, să alergi pe la magazine, pe la creatori de modă, pe la saloane de înfrumuseţare…

Nu mai suport scuzele astea la evenimente „Off, am venit direct de la serviciu, sunt îmbrăcată aşa de dimineaţă. „Păi ce naiba mai cauţi aici” le zic eu. Să se ducă acasă mai întâi, să se spele, că poate put, mă scuzaţi, şi abia apoi să meargă la eveniment.

Sau mai sunt unele care spun că le-a îmbrăcat stilistul. Fetelor, schimbaţi dracului stiliştii ăştia că vă îmbracă prooost”, a declarat Bote pentru wowbiz.ro.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X