evzmonden.ro Web analytics

Cătălin Botezatu, MĂRTURIE INCENDIARĂ despre Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu, MĂRTURIE INCENDIARĂ despre Bianca Drăgușanu
Cătălin Botezatu, MĂRTURIE INCENDIARĂ despre Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu, invitat, aseară, la emisiunea Acces Direct, a vorbit despre perioada dificilă prin care trece Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu se reface după un avort, pe care l-a făcut, la cerere, în luna octombrie, dar se confruntă și cu tensiuni în relația cu Victor Slav, cu care abia a împlinit două luni de căsnicie.

Designerul Cătălin Botezatu nu s-a ferit să recunoască faptul că el încă mai vorbește cu fosta iubită pe care, de altfel, a și lansat-o în showbiz-ul românesc. El a precizat că vorbește cu Bianca la telefon și îi dă sfaturi.

„Bianca nu mai este fericită acum. Este hăituită de presă, nu şi-a manageriat foarte bine imaginea. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să aibă grijă la capitalul de imagine. N-a reusit să-şi ţină viata personală departe de presă (…) Ţin foarte mult la Bianca, înseamnă foarte mult pentru mine. Am iubit-o foarte mult. Câteodată nici nu știu exact ce simt pentru ea. Eu mă bucur că am reușit să fac ceva pentru această femeie minunată. Îmi place să cred că mi-am pus amprenta asupra ei”, a mai spus Cătălin Botezatu aseară, la Acces direct.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X