Cătălin Botezatu, MĂRTURIE INCENDIARĂ despre Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu, MĂRTURIE INCENDIARĂ despre Bianca Drăgușanu
Cătălin Botezatu, MĂRTURIE INCENDIARĂ despre Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu, invitat, aseară, la emisiunea Acces Direct, a vorbit despre perioada dificilă prin care trece Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu se reface după un avort, pe care l-a făcut, la cerere, în luna octombrie, dar se confruntă și cu tensiuni în relația cu Victor Slav, cu care abia a împlinit două luni de căsnicie.

Designerul Cătălin Botezatu nu s-a ferit să recunoască faptul că el încă mai vorbește cu fosta iubită pe care, de altfel, a și lansat-o în showbiz-ul românesc. El a precizat că vorbește cu Bianca la telefon și îi dă sfaturi.

„Bianca nu mai este fericită acum. Este hăituită de presă, nu şi-a manageriat foarte bine imaginea. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să aibă grijă la capitalul de imagine. N-a reusit să-şi ţină viata personală departe de presă (…) Ţin foarte mult la Bianca, înseamnă foarte mult pentru mine. Am iubit-o foarte mult. Câteodată nici nu știu exact ce simt pentru ea. Eu mă bucur că am reușit să fac ceva pentru această femeie minunată. Îmi place să cred că mi-am pus amprenta asupra ei”, a mai spus Cătălin Botezatu aseară, la Acces direct.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X