Cătălin Botezatu, luptă din nou pentru viața sa. Informații de ultima oră despre designer

Cătălin Botezatu, luptă din nou pentru viața sa. Anul trecut a fost extrem de greu pentru Cătălin Botezatu. Nu din punct de vedere profesional, ci medical. La  cei 52 de ani ai săi, creatorul de modă a fost operat de cancer la colon, boală pe care a mai tratat-o și în 2010. După 10 ani, vedeta a învins cancerul, însă au urmat mai multe intervenții chirurgicale care i-au pus viața în pericol.

Se pare că problemele legate de sănătate nu s-au terminat, Cătălin va fi supus altor două intervenții chirurgicale, una de rutină și alta foarte grea.

Cătălin Botezatu, luptă pentru viața sa. Urmează o altă operaţie…

Citește și: Drama lui Florin Calinescu. Povestea sa de viata pare desprinsa dintr-un film!

„Urmează o altă operaţie ca să curăţăm acolo bine, după care o operaţie high tech. E destul de dificilă pentru că nu este extrem de uzitată, nici în lume, nici în România”, a declarat Cătălin Botezatu.

Anul trecut, designerul a suferit o operație extrem de grea, pe inimă. El a povestit că operația a „durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice”.

“M-am dus la turcaleţii mei şi m-am dus la cel mai bun medic care operează. Operaţie extrem de grea, dureroasă, pentru că eu având probleme cu inima, anestezia nu avea cum să mi-o facă decât patru ore. Operaţia a durat şase ore şi trei minute. Mi-au făcut operaţia aproape pe viu. Am simţit nişte dureri groaznice”, a declarat designerul, care a fost operat pe colon, pentru a i se extirpa o tumoră canceroasă, citează România TV.