Catalin Botezatu, dezvaluri total neasteptate despre COPIII sai: „N-am tinut ascuns, dar am fost discret. „

In ciuda faptului ca a ales sa fie discret in ceea ce-i priveste pe copiii sai, Catalin Botezatu a hotarat sa isi redeschida sufletul si sa vorbeasca deschis despre acest subiect, asta dupa ce au aparut numeroase speculatii.

Trebuie să înțelegi că ei cresc. Merg la casa lor, unii au niște caractere frumoase, altele mai puțin frumoase, indiferent de cum i-ai educat.  Îi faci, ai grijă de ei până la un moment dat, te asiguri că le-ai oferit bagajul necesar pentru viață, apoi încep să aibă viața lor. Am doi, cu mame diferite. N-am ținut ascuns, dar am fost discret. N-am niciun regret și nici nu pot spune că nu o să mai am copii. Poate cine știe, never say never. N-am schimbat scutece, dar aș schimba. Am în anturajul meu mulți amici cu copii abia născuți și sunt funny, cu două trei bone pe lângă’, a declarat Catalin Botezatu pentru ‘Rai Da Buni’.

‘Fiecare face ce-ți dorește din momentul în care e pe cont propriu. Eu așa am făcut. Îi mulțumesc mamei că a avut grijă de mine, dar de la un moment dat, m-am autoeducat’, a  mai spus celebrul designer. Cătălin Botezatu n-a făcut niciodată un secret din faptul că-i place luxul. Epatează la fiecare apariție, iar printre hainele, pantofii ori bijuteriile pe care le poartă n-ai să găsești nici un obiect ieftin ori luat din magazine… să le zicem populare’, a adaugat Bote.