Catalin Botezatu, dezvaluiri EXPLOZIVE: „Mi s-a propus sa raman in Germania, cu pretul de a face o casatorie falsa”

Catalin Botezatu, dezvaluiri EXPLOZIVE: „Mi s-a propus sa raman in Germania, cu pretul de a face o casatorie falsa”
Catalin Botezatu, dezvaluiri EXPLOZIVE: "Mi s-a propus sa raman in Germania, cu pretul de a face o casatorie falsa"

Catalin Botezatu, dezvaluiri EXPLOZIVE: „Mi s-a propus sa raman in Germania, cu pretul de a face o casatorie falsa”.

In ciuda faptului ca este un burlac ravnit si nu duce lipsa de admiratoare, Catalin Botezatu a dezvaluit intotdeauna ca nu are de gand sa se casatoreasca, insa a vorbit deschis despre episoadele prin care a trecut de-a lungul anilor.

Celebrul designer a marturisit ca a fost la un pas sa se casatoreasca, insa doar din obligatie, nu din dragoste! Bote a povestit cum a reusit sa dea bir cu fugitii de la o nunta aranjata din strainatate.

„În momentul în care am câștigat un premiu european, pentru cel mai bun manechin, mi s-a propus să rămân în Germania, cu prețul de a face o căsătorie falsă cu o tânăra, supermodel (pentru că n-aș fi putut rămâne altfel acolo), dar am refuzat pentru că, în același timp, eram foarte îndrăgostit de Dana Opsitaru (n.r. femeia despre care a declarat că a fost iubirea vieții lui). Am fost împreună mai mult de șapte ani și mă aștepta în România”, a povestit Catalin Botezatu pentru revista VIVA!.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • Frate…toti stim ca este GAY..asa ca ce tot o dati in SF..uri…O sa se marite poate!!!

  • Nu va suparati,daca si asta e mare scula la prefectura,apai ne-a luat Gaia cu cite „personalitati”ne „mindrim” azi.De la esca,marin,radulescu,aia care cica a facut stop cardiac,dragusanu sau cum o cheaama si pe parasuta aia plasticata,aia pestrita care pozeaza de nu mai stie de capu’ei,pina la insetimate coane din pulitica-aia cu venin de-ar face invidioasa si-o vipera,udrea,ala cu anafu’masii,ma rog,cred ca se intelege lista de „vedete” cu care ne”mindrim”…Eu zic s-o lasati mai moale cu vedetele astea care-s vedete doar in capu’ lor,daca-i iei la intrebari,banale,nu ceva de clase primare,te iei cu miinile de par la ce raspunsuri ai sa primesti.Astia/astea nu-s modele de urmat,nu au NIMIC de oferit societatii si generatiilor de tineri.Astia sint oameni bolnavi mintal-unii,iar altii sint pur si simplu oportnisti, niste profitori care nu stiu altceva decit bishnitza si teatru ieftin.Lasati-l si pe botezatu asta ca-i asa de riciol saracu’,ca-ti fringe inima de mila si de sila…zau asa!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X