Cătălin Botezatu dă de pământ cu Iulia Albu! Umilită în ultimul hal:„Dacă nu era un Mihai Albu de care ea s-a agățat…”

„Dacă nu era emisiunea ‘Bravo, ai stil!’ nu exista. Mai bine zis dacă nu era un Mihai Albu de care ea s-a agățat pentru credea că o să o ajute.”

Scandal total în lumea modei, deși au fost colegi la ‘Bravo, ai stil!’. Cătălin Botezatu dă de pământ cu Iulia Albu. Celebrul designer a făcut-o praf pe fosta soție a lui Mihai Albu. A umilit-o în ultimul hal la scenă deschisă pe criticul de modă.

Iulia Albu, stilistă, critic de modă și vedetă de televiziune, a fost luată în vizor de Cătălin Botezatu. Acesta a spus că numele ei nu ar fi fost auzit dacă nu s-ar fi căsătorit cu Mihai Albu sau nu ar fi participat la emisiunea de la Kanal D.

Citește și:

„Dacă nu era emisiunea ‘Bravo, ai stil!’ nu exista. Mai bine zis dacă nu era un Mihai Albu de care ea s-a agățat pentru credea că o să o ajute. El a ajutat-o cât a putut, dar omul nu avea așa de mulți bani cum ea a crezut. Nu i-a permis să-i ‘omoare’ clienții cum ea a făcut-o, potrivit viva.ro.

Ea i-a îndepărtat și clienții și creatorii cu care el lucra. Inclusiv eu am lucrat cu el, dar nu din cauza ei am încetat colaborarea. Iulia e o fată ok, a încercat să meargă printre jaloane și încearcă să supraviețuiască cum e firesc”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate

Citește și:

Cătălin Botezatu, declarații neașteptate despre testament. Cine moștenește avrea de 100 de milioane de euro

„Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ‘Botezatu’ sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..)

Citește și:

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici în colo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu pentru sursa citată.