Cătălin Botezatu, afirmații explozive. Ce spune despre divorțul Biancăi de Alex Bodi. 

După doar trei luni de căsnicie, Bianca a cedat. Nu a mai rezistat și a depus actele de divorț la notar. Fosta protejată a lui Bote s-ar fi săturat să fie agresată și înșelată de soțul ei, Alex Bodi.

Vestea că cel mai admirat cuplu s-a destrămat a șocat întreaga suflare a showbiz-ului românesc. Printre ei se numără și celebrul designer Cătălin Botezatu. El a făcut mărturisiri explozive pentru cancan.ro., la scurt timp după ce s-a aflat de divorțul vedetei TV.

”În primul rând, dacă este adevărat, pentru că am auzit varianta asta de mai multe ori, nu trebuie să ne bucurăm de un divorț. Dacă este adevărat, sincer îmi pare rău. Acest lucru înseamnă separare și la propriu și la figurat, suferință și inimi rupte. Dacă divorțul este motivat în cazul Biancă de bătăi, este categoric că își are rostul.

Citește și:

Eu consider că nicio femeie nu trebuie să fie lovită, nu sunt de acord cu violența mai ales când este vorba de o femeie. Indiferent de ce face o femeie, ele fac multe nesărate, cred că poate exista dialog. Cu o vorbă bună sau rea se pot rezolva problemele. Dar în niciun caz cu palma. Atunci când lovești o femeie demonstrezi inferioritatea. Mai înseamnă că acel bărbat nu are textele la el”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Reamintim că ultima despărțire surprinzătoare din lumea mondenă a uimit pe toată lumea! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, musculosul afacerist, au decis să pună punct căsniciei. La trei luni după ce și-au unit destinul în fața ofițerului de stare civilă, cei doi s-au hotărât să își încheie socotelile de familiști.