Cătălin Botezatu a ținut să mulțumească, în premieră, celor care i-au fost aproape. Designerul a avut probleme de sănătate  și a amânat o deplasare în Singapore.

Recent, pe pagina personală de socializare,  designerului Cătălin Botezatu a scris un mesaj impresionant pentru prietenii săi. Designerul spune că din pricina mesajelor trimise de admiratorii săi și de prieteni se simte onorat și iubit. În acest sens, Cătălin a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost aproape.

“Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac pentru că au fost atât de multe mesaje, mii de mesaje venite pe toate rețelele de socializare încât mă simt onorat, mă simt iubit mai mult ca niciodată. Vă mulțumesc tuturor, prietenilor mei care s-au suit în avioane când au aflat ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii, m-au sunat, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum! Sunt în România, într-un loc drag mie. Am o perioadă de recuperare, care e destul de grea, dar peste care voi trece”, a spus Cătălin Botezatu.

Citește și: Dana Chera: "Presa a facut ca societatea sa arate asa! Da."

Reamintim că din cauza unor probleme de sănătate, designerul a ajuns urgent pe mâna medicilor și a fost nevoit să amâne o deplasare cu avionul în Singapore deoarece medicii au constatat că o problemă minoră de sănătate s-a agravat brusc.Pentrui a-și liniștii admiratorii, Botezatu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj.

„Călător cu treburi prin lume, îmi neglijez deseori sănătatea. Așa că ieri, pregătindu-mă pentru un zbor lung spre Singapore, am fost nevoit să fac o „escală” la Spitalul Sanador. O problemă minoră s-a agravat brusc, în câteva ore. Fără ajutorul d-lui doctor Gîngu Constantin, medic primar urolog, ar fi trebuit să anulez totul. Un control pe care îl credeam a fi de rutină s-a transformat într-o internare ad-hoc. Medicație, analize, explicații, știință pură și profesionalism – toate mixate intensiv m-au pus rapid pe picioare. Ne vedem zilele viitoare, după ce răsucesc câteva fuse orare. Vă pup și vă doresc o zi frumoasă!”, a scris Cătălin Botezatu.