Cătălin Botezatu a emis o declarație cu privire la starea de sănătate: „Am avut patru operații în trei săptămâni…”

Cătălin Botezatu a avut probleme serioase de sănătate. Celebrul designer a povestit admiratorilor care este starea adevărul despre despre starea sa de sănătate.

În ultima perioadă de timp, Cătălin Botezatu a trecut prin clipe dificile, când s-a trezit în fața unei situații greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer la colon și a suferit patru operații în trei săptămâni.

Cătălin Botezatu, despre starea sa de sănătate

La cei 52 de ani, vedeta a slăbit 12 kilograme în urma intervențiilor chirurgicale.  Acesta povestit tuturor prin momente de coșmar a trecut: „Mă simt OK! Mă simt mult mai bine! E o perioadă destul de grea, dar o să fie bine, zic eu! (…) M-am speriat foarte tare pentru că am avut patru operații în trei săptămâni, am avut niște dureri groaznice și m-am speriat! Am trecut, așa, pe lângă doamna aceea cu coasa, dar a trecut”, a declarat Cătălin Botezatu.

Citește și:

Reamintim că Botezatu a mai scris un mesaj impresionant pentru prietenii săi. Designerul spune că din pricina mesajelor trimise de admiratorii săi și de prieteni se simte onorat și iubit. În acest sens, Cătălin a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au fost aproape.

„Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac pentru că au fost atât de multe mesaje, mii de mesaje venite pe toate rețelele de socializare încât mă simt onorat, mă simt iubit mai mult ca niciodată. Vă mulțumesc tuturor, prietenilor mei care s-au suit în avioane când au aflat ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii, m-au sunat, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum! Sunt în România, într-un loc drag mie. Am o perioadă de recuperare, care e destul de grea, dar peste care voi trece”, a spus Cătălin Botezatu.

Citește și: