evzmonden.ro Web analytics

Cat music party. Uite cum s-au distrat vedetele la cel tare eveniment muzical

Cat music party. Uite cum s-au distrat vedetele la cel tare eveniment muzical
Cat music party. Uite cum s-au distrat vedetele la cel tare eveniment muzical

Vedetele, colaboratorii şi fanii Cat Music s-au întâlnit la un nou eveniment  ce a avut aseară loc la Biavanti Events în capitală.

Petrecerea “Top 300 Youtubers” a celebrat cele peste 1.000.000.000 de vizualizari de pe canalul Cat Music si pe cei 1.000.000 de abonati si a reunit peste 500 de invitati din showbiz, dintre care artisti, personalitati din radio si televiziune, producatori, clienti, dar si omologi ai celorlalte case de discuri din Romania. Evenimentul, ce a inceput la orele 20:00 si s-a terminat mult dupa miezul noptii, a fost transmis live pe canalul de YouTube al Cat Music: https://www.youtube.com/user/catmusicoffice

Petrecerea a fost dedicată cunoscutei casei de discuri, Cat Music.dar și tuturor artiștilor colaboratori  celebrând astfel şapte ani de prezență pe Youtube şi peste un milion de abonaţi ai canalului dedicat faimoasei case de discuri.

Printre artistii Cat Music prezenti s-au numărat : Elena Gheorghe, What’s UP, Feli, Delia, CRBL, Jorge, Lidia Buble, Adriana Rusu, Dya, Radu si Ana Sirbu, Gipsy Casual, Alb Negru, FreeStay, Adda, Mike Angello, Randi, Uddi, Nadir, Jo (Ioana Anuta), Theodora, Tudor Turcu, Muneer, Sunrise Inc, El Proyecto, Adrian Sina, Narcotic Sound and Christian D, Ellie White, Anna Lesko, Maga&Tudoran, Anlora, Ecaterine & Dimitri, Phelipe, Junior High, Liviu Hodor si Mona, Sonny Flame, Morris, Betty Blue, Jasmine, Dominique, Yoyo si Diana Rotaru si Roxana Nemes.

 

 

 

 

 

 

 

 

whatsup

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X