Strigător la cer! Cât de tare LUPTĂ fosta soție a lui Călin Geambașu pentru a-și câștiga drepturile de mamă. Care este planul său

Angelica Cadar, fosta soție a lui Călin Geambașu, a vorbit pentru prima oară despre situația tensionată dintre ea și tatăl copilului său. Femeia s-a săturat să mai lupte pentru drepturile sale de mamă și îi aduce acuzații grave artistului.

Angelica a spus într-o emisiune TV că nu se poate bucura de băiețelul lor Davin, din cauza fostului soț, care și-ar influența negativ fiul: „Copilul meu vrea să petrecem timp doar în prezenţa tatălui. De un an şi jumătate lupt pentru drepturile mele de mamă. Este normal ca un copil să se bucure şi de mamă, şi de tată. Să înţeleagă că părinţii lui nu se mai înţeleg, că sunt separaţi. Ca să ajung la copilul meu, trebuie să trec prin tatăl lui. Este prea mult pentru mine. Am ajuns la capătul puterilor, dar nu renunţ la drepturile de mamă. Chiar dacă îmi este greu, voi lupta până la ultima picătură pentru copilul meu. Vreau să am grijă de copilul meu fără să mai depind de Călin. Totul pe hârtie este foarte bine organizat, s-a decis custodia comună, s-a decis domiciliul într-un fel sau altul, dar lucrurile nu se înfăptuiesc. Pe hârtie sunt puse bine, dar în realitate nu e aşa”, a declarat Angelica Cadar pentru „Xtra Night Show”.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Angelica Cadar susține că a ajuns la capătul puterilor. Ba mai mult, este de părere că interpretul își influențează negative fiul, pentru a-l întoarce împotriva mamei lui.

„Eu nu am putut să plec cu copilul meu. Este voinţa lui. El a fost speriat. Nu mai ştia care este adevărul. Nu ştia de ce s-a întâmplat. Rămas cu Călin, el i-a explicat din punctul lui de vedere şi i-a arătat acele înregistrări. Când m-am dus la şcoală, peste o săptămână-două, Davin era deja spălat pe creier. De la 10 ani, copiii decid cu cine vor să rămână”, a mai mărturisit Angelica Cadar.