Cât de tare a speriat-o virusul ucigaș din China pe Mihaela Rădulescu. Ce măsură a luat diva de la Monaco.

Cât de tare a speriat-o virusul ucigaș pe Mihaela? Noul virus din China a înspăimântat întreg mapamondul. Conform bilanțului publicat marți dimineață de autoritățile medicale de la Beijing, numărul persoanelor infectate a ajuns la 20.438, dintre care 64 de noi decese.

Speriată de acest virus ucigaș, Mihaela Rădulescu, vedeta care locuiește de ani buni la Monaco, a apelat la măsuri de protecție împotriva bolilor transmise pe calea aerului. Ca o primă măsură, ea și iubitul austriac au achiziționat „măști chirurgicale”.

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

După această decizie, Mihaela a surprins întreaga lume după ce a postat o poză pe Instagram în care, ea și Felix,  apar cu masca pe față. Admiratorii vedetei au reacționat pe rețelele de socializare, la puțin timp de la postarea fotografiei.

„Poate că arată amuzant sau ciudat, dar ne simțim normali atunci când ne uităm în jurul nostru, în orice aeroport în care mergem. Nu e o glumă, este o simplă metodă de precauție”, a scris diva, adăugând că „vom zâmbi mâine în stil franțuzesc”.

pentru combaterea noului coronavirus, China va permite accesul experților americani în țară ca parte a eforturilor depuse de Organizația Mondială a Sănății pentru combaterea răspândirii rapide a noului coronavirus.

„China a acceptat oferta Statelor Unite de a trimite un grup de experți americani în cadriul misiunii Organizației Mondiale a Sănătății în China pentru a ajuta la combaterea virusului”, a informat purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, Judd Deere, potrivit digi24.ro.