Cât de mult seamănă Betty cu mama ei care a murit în 2009

Cât de mult seamănă Betty cu mama ei care a murit în 2009
Cât de mult seamănă Betty cu mama ei care a murit în 2009
Autor:

Nu puţini sunt cei care nu-l simpatizează deloc pe manelistul Florin Salam, însă, artistul se bucură şi de o populariate extrem de mare în rândul etniei din care face parte. În 2009, manelistul a trecut printr-o nenorocire, atunci când i-a murit soţia şi l-a lăsat singur pe lume cu cei doi copii, o fetiţă şi un băiat.

fanica

Fănica a murit la vârsta de 27 de ani, şi ar fi suferit de ciroză, iar „prinţesa” familei a rămas Betty, fata pe care tânăra o avea cu Salam. Ei bine, în ciuda faptului că manelistul îşi petrece o mare parte din timpul lui printre interlopi şi dă foarte rar pe acasă, fata lui a crescut foarte frumos, iar cea care are în continuare grijă de cei doi copii ai cântăreţului este sora Fănicăi.

betty

Pentru familia celei care a murit în 2009, Betty este ca o binecuvântare, mai ales că a ajuns să semene foarte mult cu mama ei şi le aduce aminte rudeleor de cea care a fost Ştefania, prinţesa familie lor.

salam
De altfel, şi Salam a spus de mai multe ori că atunci când se uită la fiica lui se cutremură pentru că o vede pe Fănica

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X