Chiar dacă Emmanuel și Brigitte Macron au o poveste inedită de dragoste care a făcut înconjurul lumii, asta nu înseamnă că totul este roz între ei. Conform publicației “Le Parisien”, mai multe mărturii de la Palatul Elysee  au dezvăluit “secretul relației speciale dintre cei doi”care e presărat cu multă gelozie din partea președintelui francez.

Toată lumea a auzit povestea lor de dragoste, însă în ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani, președintele franței este foarte gelos pe soția lui, Brigitte Macron.

Iubirea dintre ei a început pe când Emmanuel Macron, în vârstă de 40 de ani, era elev, iar ea îi era profesoară,iar faptul că Brigitte era căsătorită și avea trei copii nu l-a împiedicat pe Emmanuel să se îndrăgostească nebunește de prima doamnă a Franței.

„Emmanuel este foarte îndrăgostit. Este un romantic şi chiar dacă zice că nu este deloc gelos, faptele lui arată contrariul. Brigitte Macron (65 de ani) nu se teme că îi va fi furat soţul mai tinerel. Însă Emmanuel cere rapoarte de la agenţii de pază care o însoţesc”, spune o sursă.

Și apropiații cuplului prezidențial francez au confirmat informația că Emmanuel Macron este foarte gelos și că își supraveghează îndeaproape partenera de viață, potrivit a1.ro.

“Vrea să afle cu cine se întâlneşte, cu cine vorbeşte şi pe cine priveşte soţia lui atunci când nu este cu el. Coşmarul lui cel mai mare este să nu fie părăsit de Brigitte, să nu i-o fure alt bărbat”, a declarat încă o sursă pentru publicaţia franceză.