Cât de bună este la pat femeia în funcţie de forma corpului

Cât de buna este la pat o femeie in functie de forma corpului!

Cât de bună este la pat femeia în funcţie de forma corpului
Cât de bună este la pat femeia în funcţie de forma corpului
Autor:

Forma corpului femeii are un impact major asupra felului de a fi al acesteia, influentand-o in toate aspectele vietii, inclusiv in ceea ce priveste performantele ei sexuale. Iata cat de buna este la pat o femeie in functie de forma corpului!

 Sexul cu o femeie cu silueta voluptuoasa

Din  punct de vedere biologic,  femeia cu forme rotunjoare, voluptuoasa, inclusiv cu solduri mai late si curbate este mai deschisa din punct de vedere psihic si emotional in pat. Un studiu efectuat la Universitatea din Leeds (Marea Britanie) a aratat ca femeile cu soldurile mai late si curbate sunt mai predispuse sa aiba aventuri de-o noapte decat cele mai putin dotate la nivelul soldurilor. Motivul? Genetic, soldurile late merg „mana-n mana” cu capacitatea ridicata de procreere, fapt care implica si o mai mare deschidere sexuala din partea femeii.

Femeia mica de inaltime

Sexul cu o femeie mica de inaltime este mai „usor” de efectuat, permitand mai multe pozitii sexuale decat sexul cu o femeie mai inalta. Motivul? Femeile mici de inaltime au corpul mai „compact”, fapt care inseamna ca au si centrul de greutate la un nivel mai jos. Astfel ca mentinerea echilibrului in pat cu o femeie mai scunda este mult mai usoara decat pastrarea echilibrului in pat cu o femeie inalta.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X