Cât de BOGAT este actorul Bogdan Stanoevici? A apărut RĂSPUNSUL OFICIAL despre averea actorului

Cât de BOGAT este actorul Bogdan Stanoevici? A apărut RĂSPUNSUL OFICIAL despre averea actorului
Cât de BOGAT este actorul Bogdan Stanoevici? A apărut RĂSPUNSUL OFICIAL despre averea actorului
Autor:

Cât de BOGAT este Bogdan Stanoevici? Cu câteva luni înainte de Revoluția din 1989 , actorul Bogdan Stanoevici, cel care interpretează rolul lui Marius Cristescu din serialul ”Fructul Oprit”, a plecat oficial în Franța, nu pentru a face carieră, ci pentru a se căsători cu aleasa inimii sale. După 7 ani de mariaj, actorul a divorțat, apoi și-a întemeiat o nouă familie cu cea care i-a dăruit un copil absolut excepțional.

A revenit în România atunci când mama lui a plecat către stele, lucru care l-a afectat foarte tare.  Chiar dacă el a rămas în România, iar soția și copilul lui sunt în Franța, ei au rămas într-o relație extrem de frumoasă și de bună.

„ Din fericire, în afara distanței care ne separă, noi suntem în continuare într-o relație extrem de frumoasă și de bună. Da, sigur, așa e viața făcută, ei sunt acolo, eu sunt aici, eu am tema mea aici, ei o au acolo. Fiul meu este, evident, jumătate român, prin mine – este, de altfel, botezat ortodox. Deși mama lui este catolică, nu s-a opus în acest sens. Deci are șansa să aibă două culturi, două spiritualități și două țări”, a spus actorul în exclusivitate pentru Libertatea.

Bogdan Sanoevici a împlinit 61 de ani, iar până la acestă vârstă se poate lăuda cu o carieră extrem de bogată. În Franța a fost tot actor și a avut ocazia să lucrezi cu celebrul actor Gerard Depardieu într-o piesă istorică, la București, director de circ și fost ministru.

Multă lume ar spune că pe lângă această carieră impresionantă a strâns și o avere frumușică, ei bine, nu. Bogdan locuiește cu chirie, conduce o mașină veche și e împăcat cu faptul că foștii colegi parlamentari îl fac “fraier”.

„Eu stau la bloc, într-un apartament cu chirie. Din păcate, nu am fost în stare să pun deoparte nici un ban. Bine, nici nu prea văd de unde aș fi putut pune bani ca să-mi iau o casă!

Asta chiar mă amuză foarte tare, când am ieșit din politică, m-am întâlnit cu niște amici parlamentari și primul lucru pe care mi l-au spus a fost: ”Băi, Bogdane, dar tu ești cel mai fraier dintre miniștri!”. De ce? ”Ne-am uitat pe declarația ta de avere, tu cum ai intrat, așa ai ieșit! Ești la fel! Nu ai nimic, nu ai și tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o mașină din 2002 și o motocicletă din 1996”. Le-am spus: da, dar diferența majoră dintre mine și voi este că la 6 dimineața, când voi vă uitați pe geam să vedeți dacă intră mascații în bloc, eu dorm liniștit”, a mai spus îndrăgitul actor.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X