Cât de bine o ducea OCTAVIAN URSULESCU în Epoca de Aur

Cât de bine o ducea OCTAVIAN URSULESCU în Epoca de Aur
Cât de bine o ducea OCTAVIAN URSULESCU în Epoca de Aur

Înainte de revoluţie, Octavian Ursulescu (67 de ani) era nelipsit ca prezentator al tuturor spectacolelor de muzică uşoară. Şi în primii ani de după 1989, Ursulescu încă era încă cel mai căutat. Toţi credeau că Octaian Ursulescu a strâns mulţi bani în conturi, mai ales că se număra printre cei care aveau privilegiul de a trece graniţa sub dictatura lui Ceauşescu. Prezentatorul a spus pentru click.ro că era destul de modest şi că a câştigat puţin din meseria sa: ”Înainte primeam 200 de lei de spectacol, aveam vreo 30 pe lună sau uneori mai puţin, dar nu mi-am cumpărat mai nimic. Stau şi acum în aceeaşi căsuţă bătrânească a părinţilor, n-am vile la munte, la mare, sau limuzine. Eram indiscutabil cel mai cunoscut prezentator, fiindcă nu erau decât un post TV şi un altul de radio. Dar programul meu era tare epuizant, nici nu ştiu cum îi făceam faţă: presă, radio, TV, turnee, festivaluri”, povesteşte acesta. Înainte de Revoluţie, Octavian se bucura însă de marele privilegiu de a trece graniţa: ”Puteam să mă duc, pe banii mei, la marile festivaluri, în Polonia (Sopot, Varşovia), la Berlin, Dresda, Weimar (RDG), la Praga, Bratislava, Decin, Ostrava (Cehoslovacia)”.

octavian ursulescu

Cum pensia este mică, cel ce a fost supranumit „regele microfonului” nu se dă acum în lături să prezinte nunţi sau botezuri. Apropiaţii lui spun că ar câştiga până în 500 de euro pe eveniment, mult mai puţin decât alţi colegi mai tineri: ”Prezint Festivalul «George Grigoriu» de la Brăila, Festivalul «Dan Spătaru», «Trofeul tinereţii», Festivalul «Crizantema de aur», «Cupa Arcada» la volei, competiţii de dans sportiv, dar şi nunţi. M-am diversificat, în afară de muzică uşoară prezint evenimente sportive. M-am specializat pe volei”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X