După ce  Tinu Vidaicu, partenerul Roxanei Ionescu, a anunțat că iubita lui a pierdut copilul în ultimul trimestru de sarcină, ”Mama Natură” și-a făcut prima apariție. Ea zâmbește în fața aparatului de fotografiat alături de o prietenă, semn că este o femeie foarte puternică.

“O altfel de viață bună”, a scris Roxana Ionescu în dreptul imaginii publicate în mediul online.

Recent, Tinu și-a deschis pentru prima oara inima în fața prietenilor virtuali și a făcut o marturisire grea. El a povestit cel mai greu moment din viata lui și a Roxanei, cand iubita lui a pierdut sarcina.

Citește și: Tiroida după sarcină: de ce este bine să faci un control endocrinologic după naștere?

“Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a anunțat recent Tinu Vidaicu, viitorul soț al Roxanei Ionescu.