Cât câștigă Andra, este una dintre cele mai bine plătite cântărețe din România. Andra, câștigă sume impresionante din muzica sa. Conform anumitor informații, celebra solistă obține mulți bani și pe canalul său de pe youtube, în care și-a bucurat fanii cu cele 418 video-uri postate, de-a lungul anilor.

Andra, surpriză de proporții pentru fani!
Andra, surpriză de proporții pentru fani!

Andra este de mult timp una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Muzica a consacrat-o și astfel a reușit să câștige sune fabuloase din concertele pe care le susține și vânzarea de albume. În plus, vedeta a fost implicată și în diverse proiecte de televiziune precum Vocea României și Românii au Talent. Doar de la Pro TV, Andra câștigă în jur de 10.000 de euro pe lună.

Ce venituri are artista?

Citește și: Florin Călinescu a spus adevărul despre Andra. Actorul a cedat: „Este o persoană...”

Potrivit anumitor informații ce se speculau în spațiul public, Andra ar câștiga 6.000 de euro de pe urma unui concert. Dar veniturile artistei nu se opresc aici. La câștigurile acesteia se adaugă și banii pe care îi face din Youtube. Andra a început să posteze pe platforma de înregistrări video pe data de 29 aprilie 2010. În cei 10 ani de prezență online pe Youtube, Andra a oferit fanilor un număr de 418 videoclipuri, și a strâns 1.55 de milioane de persoane abonate la canalul său. În conformitate cu cele 1,536,400,840 de vizualizări, Andra câștigă între 78 și 1,2 k de dolari, arată socialblade.com.

Cât câștigă Andra în 40 de minute

Andra este și una dintre cele mai bine plătite cântărețe din România, iar cel mai scump concert pe care l-a susținut aceasta a fost cel de la Cluj-Napoca. Celebra solistă a primit 47.000 de lei, adică 10.000 de euro, pentru un spectacol de numai 40 de minute.

Artista a cântat atunci în centrul orașului, pe 1 decembrie a lui 2017. Contractul soției lui Cătălin Măruță prevedea că „prestatorul va realiza un program artistic cu participarea Artistului Interpret ANDRA şi a colaboratorilor săi, artişti instrumentişti, sunetişti şi baking vocal, etc.”

Andra, una dintre cele mai faimoase cântărețe din România, reușește în fiecare an să urce aproape fiecare piesă în top. Încă din adolescență, artista a fost pe placul fanilor, cu muzică cât mai diversificată, astfel rezultatele financiare nu au întârziat să apară.