Veniturile pe care le obțin vedetele din showbizul nostru este mereu un subiect disputat. Departe de câștigurile vedetelor de peste hotare, veniturile aproximative ale celor de la noi nu sunt de neglijat, acestea fiind renumerate generos pentru prestațiile lor. Un top al acestora a fost relizat de cancan.ro

 

Din ultimele informații, Delia deține supremația în topul încasărilor din concerte. Conform unor surse, Delia cere 90.000 de euro pentru un concert, ceea ce înseamnă 424.800 lei. La acestea se adaugă veniturile oferite de Antena1.

Antonia obține, la rândul ei, venituri importante. În anul 2013, spre exemplu, Antonia a câștigat 500.000 de euro din contracte de publicitate. Atunci când a fost jurat în emisiunea Kid Sing, Antonia a încasat în jur de 25.000 de euro.

Citește și: Dan Negru a lansat un nou atac pe tema coronavirusului: „E și un business media!”

Andra și Catălin Măruță sunt vedete apreciate de către români. Cătălin Măruță ar încasa lunar aproximativ 15.000 euro pentru emisiunea pe care o prezintă, adăugându-se și aproximativ 2000 de euro, conform Viva, pentru prezentarea unor evenimente. În ceea ce o privește pe Andra, vedeta primește aproape 10.000 euro pentru ”Românii au Talent”. Bineînțeles, această sumă este completată cu venituri obținute din contracte de publicitate și concerte, vehiculându-se suma de 6000 de euro pentru un singur concert.

În sfărșit, despre salariul Andreei Esca s-a vorbit și se vorbește foarte mult, cifrele fiind – uneori – exagerate. Conform ultimelor informații, Andreea Esca încasează, lunar, 5000 de euro. La această sumă se adaugă și sume care provin din alte contracte din  afacerile deținute de vedetă.

Veniturile încasate de Dan Negru reflectă celebritatea lui. Conform playtech.ro, Dan Negru ar încasa 135.000 de euro pe sezon la Antena 1.

Smiley , unul dintre cei mai îndrăgiți cântâreți, poate fi văzut, de ani buni, în emisiunile ”Românii au Talent” și ”Vocea României”, iar salariul pe care îl primește a rămas, până acum, înconjurat de mister. Totuși, unele surse precizează că Smiley primeşte 150.000 de euro – pe an de la Pro TV, atât pentru rolul de la „Vocea României“, cât şi pentru cel de la „Românii au talent“.

Mircea Badea a urcat pe pagina lui de Instagram un printscreen cu dovada că a plătit către statul român suma de 8.911 de lei în data de 23 noiembrie – bani ce reprezintă TVA. “Atâtica a fost doar tva-ul luna asta”, a scris prezentatorul emisiunii În gura presei. Curioși, prietenii virtuali ai realizatorului TV i-au calculat salariul, pornind de la mărturisirea făcută de Mircea Badea care a spus că plătește 8.911 de lei în fiecare lună doar pe post de TVA. Trâgând linie, prezentatorul ar avea un salariu de 40.000 de lei net lunar.