Căsătoria, ucigașul vieții sexuale

Căsătoria, ucigașul vieții sexuale
Căsătoria, ucigașul vieții sexuale
Autor:

Cuplurile căsătorite ştiu despre ce este vorba, iar aceasta este una din realităţile vieţii de cuplu: căsătoria ucide viaţa sexuala. Nu se întîmplă imediat, dar se întâmplă şi de cele mai multe ori nu mai există cale de întoarcere. Cuplurile de lungă durată au dificultăţi în viaţă lor sexuală, iar cauzele sunt dintre cele mai diferite.

Motivele şi explicaţiile unei asemenea situaţii sunt multiple, iar rezolvarea poate fi găsită numai dacă partenerii analizează cu atenţie ceea ce se întâmplă în mariajul lor şi dacă au curajul de a vorbi clar şi limpede despre această situaţie. Naşterea unui copil, problemele părinţilor celor doi, stresul vieţii cotidiene, problemele de la serviciu, oboseala cronică, refugiul în alcool şi o atitudine introvertită reprezintă o parte din motivele cele mai frecvente care ucid viaţa sexuală.

Astfel, căsătoria ucide viaţa sexuală, iar dacă se ajunge în această situaţie, atunci problemele cuplului sunt cu adevărat serioase, iar depăşirea lor este cu fiecare zi care trece, mai grea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X