}

Casa unei artiste celebre a ars ca o torta, in miez de noapte. Cantareata de muzica populara este ingenuncheata de durere: „Nu aş fi vrut să văd o asemenea imagine”

Casa unei artiste celebre a ars ca o torta, in miez de noapte. Cantareata de muzica populara este ingenuncheata de durere: „Nu aş fi vrut să văd o asemenea imagine”
Casa unei artiste celebre a ars ca o torta, in miez de noapte. Cantareata de muzica populara este ingenuncheata de durere: "Nu aş fi vrut să văd o asemenea imagine"

Locuinta interpretei de muzică populară Laura Lavric a ars din temelii, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Artista a avut o primă reacție după tragedia care s-a abătut asupra ei.

Laura Lavric a declarat că a aflat de la televizor ce s-a întâmplat cu casa părinților ei.

Celebra artista a mărturisit că, deși nu este o pierdere materială foarte mare, întrucât acolo nu mai locuia nimeni, este o pierdere sufletească enormă, întruct este casa în care și-a petrecut copilăria.

„Eu sunt acum la Oradea la un festival. Am venit de aseară. Azi dimineaţă mi-am făcut o cafea, am dat drumul la televizor şi văd: a ars o casă în totalitate a unei cântăreţe celebre. am zis: Doamne fereşte! O secundă nu mi-a trecut prin cap. Acolo nu locuieşte nimeni. Casa noastră este nouă, cărămidă, solidă, avem asigurare. La ţară nu m-am gândit nicio clipă. Nu am pierdere materială, dar sufletească este mare. Mă doare sufletul. Am văzut în flăcări copilăria mea. Nu aş fi vrut să văd o asemenea imagine. Nu cred că e o mână criminală. Să fie vreun piroman? Dar nu cred, nu cred! Mama mi-a făcut mie testament. Eu dădusem terenul în arendă şi de curând am vândut şi casa. Scurtcircuit la magazia de lemne. Eu nu mai sunt proprietar, dar vă daţi seama… eu nu mă duc acum acasă, nu pot să văd! Mi-e greu!”, a mărturisit Laura Lavric, potrivit libertatea.ro.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X