Meghan Markle a luat o decizie de ultim moment! Soția lui Harry a apelat la Sunshine Sachs, cea care i-a reprezentat pe pedofilul Harvey Weinstein sau Michael Jackson în încercarea de a le îmbunătăți imaginea deteriorată.

Meghan a apelat la prestigioasa companie de gestionare a crizelor de la Hollywood după ce a fost prinsă într-un șir de controverse şi acuzată de ipocrizie. Recent, Palatul Buckingham au anunțat că ducii au angajat compania pentru a ajuta la lansarea fundației lor în SUA, numai că realitatea este cu totul alta.

Ducesa, în vârstă de 38 de ani, a „ocolit” consilierii de la Palatului Buckingham pentru a angaja compania, cunoscută pentru utilizarea așa-numitelor „arte întunecate” în domeniul relațiilor publice pentru a îmbunătăți reputația celebrităților. Șeful executiv Shawn Sachs și Keleigh Thomas Morgan, care au reprezentat-o ​​pe Meghan pe vremea când era actriță în drama Suits, au îndrumat-o inclusiv pentru a accepta invitaţia revistei Vogue, potrivit evz.ro.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

Firma se va ocupa şi de planurile pentru noua fundație de caritate „Sussex Royal”, pe care Meghan și Prințul Harry și-au înfiinţat-o în urma despărțirii lor de Prințul William și Kate.

Decizia luată de Meghan este privită ca fiind o strategie unde dorește să fie tratată mai degrabă ca o celebritate decât ca un membru al Familiei Regale.

Un expet regal a declarat că această strategie este puțin cam ciudată: „Angajarea unei firme de la Hollywood şi ignorarea sfaturile din partea echipei lor extrem de profesioniste este puţin ciudată. Vor asculta în schimb de persoane importante de la Hollywood. Înseamnă că Meghan are încredere în Keleigh, care a obținut un loc principal la nunta ei și care se cunosc de ani buni”, titrează presa britanică.