Casa Regală, în alertă maximă! Prinţul Harry făcut din nou o declarație șocantă. Într-un documentar TV,  Ducele de Sussex a făcut afirmații greu de crezut. Nimeni nu s-ar fi gândit că și la ei există conflicte infantile între frați.

Casa Regală, în alertă maximă! Prințul Harry, fiul cel mic al lui Charles, a mărturisit într-un documentar TV că este hotărât să-şi protejeze familia, dar că el şi fratele său se află acum ”pe drumuri diferite”, iar relaţia lor are atât ”zile bune”, cât şi ”zile proaste”, potrivit Press Association.

Citește și:

În acest film,  făcut în timpul recentului turneului din sudul Africii, ducele şi ducesa de Sussex au dezvăluit detalii despre provocările cu care se confruntă ca tineri căsătoriţi şi proaspăt părinţi ai bebeluşului Archie într-un documentar intitulat ”Harry & Meghan: An African Journey”, difuzat la postul de televiziune britanic ITV.

Vorbind despre relaţia cu fratele său, prinţul Harry a spus că ”anumite lucruri se întâmplă inevitabil” în special într-o poziţie atât de importantă în cadrul unei familii care trăieşte sub o presiune mediatică permanentă.

Citește și:

“Suntem fraţi. Mereu vom fi fraţi”, a mai spus ducele de Sussex.

“În momentul de faţă, cu siguranţă suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu alături de el, aşa cum ştiu că şi el va fi alături de mine”.

“Nu ne mai vedem la fel de mult ca pe vremuri întrucât suntem atât de ocupaţi, dar îl iubesc foarte mult.”

“Cele mai multe faze au luat naştere din nimic, dar între fraţi, după cum bine ştiţi, sunt şi zile bune, şi zile proaste.”

Jurnalistul Tom Bradby a întrebat dacă Meghan are de înfruntat aceleaşi presiuni mediatice ca şi mama prinţului, Diana, Harry a avut un răspuns dur.

Citește și:

“Cred că îmi voi proteja întotdeauna familia, iar acum am o familie pe care să o protejez. Aşa că tot ceea ce i s-a întâmplat (Dianei) este incredibil de important în fiecare zi, iar asta nu înseamnă că sunt eu paranoic, ci doar că nu vreau ca trecutul să se repete”.