Casa Regala este in stare de SOC! EA este cea care ar putea sa ii ia locul lui Kate Middleton. Imaginile vorbesc de la sine!

Mallory Bowling din Washington, se descrie ca fiind „RepliKate”. Ea este atât de obsedată încât cheltuieşte sume imense de bani pentru a arăta ca ducesa.

Tânăra, în vârstă de 31 de ani, îmbracă fiecare ţinută pe care Ducesa de Cambridge o poartă postându-şi fotografii pe Instagram şi comparându-se cu ea. Ea mărturiseşte că ori de câte ori Kate este văzută într-o ţinută, începe o cursă contracronometru pentru a o găsi. Obsesia sa durează din 2011 şi de atunci a petrecut mii de ore pentru a arăta ca ducesa.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

„Odată ce Kate apare într-o ţinută, alerg nebună s-o cumpăr deoarece cu siguranţă ea va face vânzare”. „RepliKate” îşi va uni forţele cu alte americance pentru a se ajuta una pe alta în găsirea pieselor vestimentare purtate de Kate. Ba, mai mult, vor cumpăra cât mai multe ţinute şi le vor vinde celor care nu au reuşit să le obţină.

Obsesia sa a adunat pe Instagram 17.000 de adepte. Mai mult, ea spune că hainele lui Kate sunt acceptabile ca preţ unele fiind chiar ieftine.

Sursa foto: Instagram