CASA REGALA este in stare de SOC! Duce o lupta cu o boala sinistra: E dislexic si DEPRESIV: “Stiu ca duc o viata PLINA DE PRIVILEGII, dar asta nu m-a ferit.”

Fratele cel mic al ducesei de Cambridge, James Middleton, a dezvaluit ca se lupta de ani buni cu depresia, ba chiar a fost diagnosticat cu deficit de atentie in 2017. Intr-un interviu acordat pentru Daily Mail, fratele lui Kate Middleton si-a deschis sufletul si a marturisit prin ce chinuri a trecut.

“Nu puteam să comunic, nici măcar cu familia sau cu prietenii apropiați. Toate culorile și emoțiile s-au scurs din viața mea, totul a devenit gri. Știu că duc o viață plină de privilegii, dar asta nu m-a ferit de depresie. E foarte complicat să descriu condiția mea. Nu era vorba de tristețe, ci de ceva mult mai grav. Depresia este ca o boală gravă, ca un cancer al minții. Exiști fără scop sau direcție. Nu mai simțeam fericirea, bucuria, ci doar anxietate. În ciuda stării mele nu m-am gândit la suicid, însă mă săturasem să trăiesc așa. Credeam despre mine că sunt un eșec total”, a povestit James Middleton.

Citește și: Un nou scandal zguduie Casa Regală. Tronul Reginei Elisabeta se clatină?

Mai mult decat atat, fratele ducesei a martusit ca in 2017 a realizat ca nu poate duce aceasta lupta singura, asa ca a apelat la un ajutor de specialitate: ”Am fost diagnosticat și cu ADD. A fost o revelație. Acest diagnostic explica atât de multe în ceea ce privea starea mea. Am reușit să cer ajutorul de care chiar aveam nevoie”.

James a fost diagnosticat de mic cu dislexie, insa si-a propus sa isi transforme aceasta slabiciune intr-un atu: “Sunt un dislexic tare mândru!”, a declarat fratele ducesei de Cambridge, care recunoaste ca s-a simtit prost din cauza incapacitatii sale. Din fericire, atitudinea lui s-a schimbat pe la 17 ani: “Consider dislexia un soi de superputere. Cum Harry Potter are pelerina care-l face invizibil, eu am… dislexia.”